Ewa Farna přiznala, že fotky, které obletěly polský, český a slovenský tisk, ukazují pravdu. Češka s polskými kořeny tak potvrdila svůj vztah s kytaristou Martinem Chobotem, který je součástí její kapely.

Ewa byla ale na jakékoliv konkrétnější informace na slovo skoupá. „Mám kluka čerstvě, ale to je všechno, co vám k tomu řeknu,“ řekla Farna Novému Času.

Přestože bylo vidět, že se o svém novém vztahu nechce příliš bavit, po chvilce dodala. „My jsme spolu čerstvě, nafotili nás, takže to tajit nebudu. Je to kluk můj z kapely, se kterým hraju čtyři roky, takže se známe úplně nejlíp. Není to nikdo nový, prostě z přátelství se přerodilo něco víc, takže to bylo takový hezký,“ dodala Ewa.

O tom, jak dlouho tvoří pár, mlžila. Sama to prý neví. „Já to sama nevím, bylo to tak přirozené, že to nejde moc vypočítat,“ řekla Novému času zpěvačka.

Přiznání na Facebooku

Na svém facebookovém profilu to potvrdila již před pár dny a to hned po zveřejnění fotek v polském tisku. „Ve spojení s tím, že mému čerstvému vztahu byla udělena smůla býti na paparazzi fotkách, chtěla bych Vás o tom informovat jako první a zároveň poprosit o respektování našeho soukromí,“ vzkázala Farna fanouškům na Facebooku.

Farna si vybírá vždy kolegy z branže, přeci jen randila s Tomášem Klusem, media jí dávaly dohromady se Štefanem Pčelárem nebo Jaro Smejkalem, doteď ale nešáhla po nikom ze své blízkosti. Jestli se jí tento tah vyplatil, ukáže až čas.

Fotogalerie
7 fotografií