Ewa Farna je nyní šťastně zadaná se svým kytaristou z kapely. Své štěstí dokazuje hravými fotografiemi, které vytváří a zveřejňuje na svém facebookovém profilu. A jaké jsou poslední tři podoby této mladé zpěvačky?

Kuchařinka Ewa

Ewa si na sebe oblékla zástěru a snažila se být sexy kuchařinkou, která ve volných chvílích svého miláčka rozmazluje masáží. Farna si tuto roli vyloženě užívala a dokazuje to i zveřejněná fotografie, na které špulí rty jako kačer nebo Agáta.

Farna alá Pretty woman

Druhou Ewinou podobou byla sexy kočička s parukou, která nápadně připomíná Pretty woman, která najde svého prince šťastnou náhodou. Ewa tuto fotografii okomentovala sama slovy „Pohled, který říká „Ten chlap je moje oblíbená věc!“ Farna se podle nás ale spíše stylizovala v černém negližé do podoby lehké děvy, která čeká, koho bude moci oslnit.

Modelína Ewa

Třetí podobu zpěvačky jsme nazvali modelínou. Pokud by ale byla Ewa blondýnka, bylo by to zjevnější. Kdo jiný než modelka by se nechala vyfotit v obřích natáčkách a s hollywoodsky vyceněnými zuby?

Ewa touto fotografií přeje svým fanouškům dobrou noc, ale jestli budou mít zvlášť pánové klidné spaní, těžko říct. Ewa jim totiž rozdmýchala fantazii parádně!

Fotogalerie
5 fotografií