Podle internetových vtipálků Andrej Babiš razí heslo „Všetko se dá kúpit“. A ani tentorkát nejsou od pravdy daleko. Miliardář Babiš si před několika měsíci pořídil luxusní sídlo, které mělo původně sloužit jako rodinný dům.

Nakonec z toho vznikla restaurace, která se za poněkud krátkou dobu stala jednou z šesti nejlepších na pobřeží Francie,“ pochlubil se Babiš magazínu TopStar, který na místě činu nemohl chybět.

Nádherný, (ne)patřičně snobský interiér navrhla Babišova žena Monika, která se interiérovým designem zabývá. V honosné hospodě Babišovi vyvaří šéfkuchař, který v minulosti pracoval hned v několika restauracích oceněných Michelinskou hvězdou.

Babiš nelenil a do nově otevřené restaurace nalákal také drsného šéfkuchaře Zdeňka Pohlreicha a modelku Terezu Maxovou. „Jednou už jsem tu byl, ale tentokrát tu nejsem kvůli jídlu. Pozval nás pan Babiš, což je pro mě klíčová věc. Vážím si ho a myslím, že je to velmi zajímavý člověk,“ přiznal TopStaru nadšený Pohlreich.

Tereza Maxová se v sídle Babiše neobjevila také čistě náhodou. Babiš totiž finančně přispěl její nadaci a zároveň pomohl dětem bojujícím proti rakovině.

Na večírku hodlal vydražit vycpaného zlatého krokodýla, který majestátně stál uprostřed restaurace. „Je to krokodýl z naší farmy na Moravě a chtěli bychom ho vydražit pro naší nadaci, která pomáhá v boji proti rakovině,“ svěřil se miliardář. Babiš zkrátka ví, čím známé tváře uchvátit..

Reklamní sdělení:

Trápí Vás akné a kožní problémy? Řešením je vysokofrekvenční terapie!

Fotogalerie
15 fotografií