Je to jen pár dní, co Iveta údajně spadla z kola a skončila na Jednotce intenzivní péče. V sobotu večer však opět stanula na pódiu - na malé diskotéce v Lipanech. Její skalní fanoušci si ji tu však našli. A Iveta jim na oplátku rozdala autogramy i řadu přídavků. Malé, skromné, ale dalo by se říct i milé vystoupení s playbackem. Snaha byla vidět, Iveta byla na první pohled ráda, že může stát před lidmi.

O rozruch a narušování průběhu koncertu se však tentokrát staral hlavně Ivetin partner Josef Rychtář. Agresivně kroužil kolem hospody, do ruky si dokonce vzal i bambusovou tyč, kterou našel kdo ví kde. Společnost mu dělal nejen jeho syn Jan, ale i parta goril. A s postupem večera vypadal Rychtář čím dál tím nepříčetněji. 

Video
Video se připravuje ...

Záběry z vystoupení Bartošové na diskotéce Marek Pátek, Kristýna Léblová

Politý od pití skončil Rychtář poté, co měl konflikt s mladým párem Petrou a Davidem, kteří si jen přijeli poslechnout Ivetu.

Vrchol pak přišel, když na koncert dorazil Ivetin nápadník Zdeněk Macura (39) s novou přítelkyní Evou Feuereislovou (23). Tehdy se schylovalo k opravdové rvačce.

Věčný obránce Bartošové Macura však v tom byl tentokrát, zdá se, nevinně. Chtěl jen projít na koncert, dostal dokonce na ruku i razítko, ovšem když si ho všiml Rychtář, zazněl jen řev, za který by se nestyděl ani lev: "Macura ven!" Není to totiž tak dávno, co spolu Rychtář a Macura měli vyhrocený konflikt při jiném Ivetině vystoupení v Říčanech.