Okamžitě po návratu z jednotky intenzivní péče uklidnila Iveta své fanoušky, že se na ni těšit mohou dál. „Sobotní vystoupení v Lipanech ani na Sázavě není ohroženo, Iveta se na Vás všechny moc těší a vzkazuje fanouškům: Držte mi palce, aby vše dobře dopadlo.“

Koncertu v Lipanech předcházela zvuková zkouška od 19 hodin. Iveta si na ní jen pár dní po vážném úrazu zazpívala. Před zkouškou i po ní ji neohroženě strážil její "rytíř" Josef Rychtář. 

Rychtář opět hrozil rychtou: Schytali to nevinní

Za asistence najatých bodyguardů i svého syna Jana odháněl Rychtář agresivně všechny, kteří chtěli pořídit fotografie z koncertu. Na dveře dokonce nechal vylepit nápis o zákazu pořizování snímků i videí.

Pořádně v ráži pak byl Rychtář i před samotným koncertem. Vyhazoval od sálu lidi, kteří mu přišli podezřelí - novináře, ale i běžné návštěvníky. Mával před nimi dokonce tyčí! Mladý pár Petra a David se přitom přišel jenom pobavit do místní hospody. Rychtář a jeho gorily však Petře pochroumali při vyvádění ruku.

Iveta zpívala se zafixovaným ramenem

Bartošová se však mezitím pustila do zpěvu. Na úvod koncertu se nechala slyšet, že sice nedávno upadla na kole, ale nyní je ráda, že může opět vystupovat. Stát před fanoušky je prý zkrátka to hlavní. Koncert odzpívala Bartošová i se zraněným a zafixovaným ramenem. Dávala přídavky, rozdávala úsměvy i autogramy. Z Lipan odjela až po půl druhé v noci.

DALŠÍ PODROBNOSTI Z IVETINA KONCERTU PŘIPRAVUJEME

Fotogalerie
10 fotografií