Tento rok měla dokonce dvě autonehody! Blesk pak dále informoval o kuriózní domácí nehodě, kdy se jí do cesty připletl noční stolek, a pak taky o příhodě, kdy šla v noci po tmě do lednice a zničehonic upadla ze schodů.

Teď je znovu indisponovaná. V úterý nedorazila k soudu, kde měla být korunní svědkyní v případu svého ochránce Josefa Rychtáře (55). „Bartošová je na JIP, spadla z kola,“ zavolal do redakce zdroj z říčanské nemocnice, kde Ivetu přijali kvůli otřesu mozku a zlomené klíční kosti.

Jenže ani tam dlouho nevydržela a v den úterního soudu utekla. „Podepsala reverz,“ dodává zdroj. „Paní Bartošová byla pro svůj zdravotní stav omluvena,“ řekl Blesku právník Josefa Rychtáře Milan Vaněk. Co se vlastně odehrálo u Ivety doma a proč skončila na JIP?

1. varianta - Nehoda (Takhle to vidí Iveta Bartošová, toto je její vyjádření)

Kdo kdy naposledy viděl Ivetu jezdit na kole? Navíc když je po dvou autonehodách a měla by dodržovat klidový režim?

„Iveta všechny fanoušky pozdravuje, je v domácím léčení, má zafixovanou pravou klíční kost. Spadla z kola, když se jí zapletla pod kola její fenka Gejša. Kost se nesmí pohnout, jinak ji čeká operace. Vystoupení v Lipanech ani na Sázavě není ohroženo, Iveta se na vás všechny moc těší a vzkazuje fanouškům: Držte mi palce, aby vše dobře dopadlo!“ napsal na její facebookový profil administrátor oficiální vyjádření k její nepřítomnosti u soudu.

2. varianta - Blesk s nadsázkou: Cuba Libre?

O zpěvačce je známo, že si ráda přihne – a nejlépe něčeho tvrdšího. V lepším případě alkoholem zapíjí antidepresiva. Takže si představte, jak v deliriu vyleze Iveta na kolo a popíjí u toho svůj oblíbený rumíček s colou. Proč by jinak skončila po pádu z bicyklu na jednotce intenzivní péče?

„Jeden z důvodů může být otřes mozku, kdy jsou pacienti umístěni na JIP. Pokud má pacient nadměrné množství alkoholu v krvi, může být umístěn taktéž na JIP, kde probíhá dostatečné hydratování organizmu. Poté je ale pacient vždy přeložen na standardní oddělení, nikoli propuštěn domů,“ řekl Blesku pražský chirurg. Po vystřízlivění ale mohla Iveta podepsat reverz a mazat domů schovat se do náručí násilnického partnera Josefa.

Video
Video se připravuje ...

Bartošová k soudu nedorazila Kristýna Léblová, Petr Soukup

Soud odročen

V úterý odpoledne se konalo pokračování soudního líčení proti Josefu Rychtářovi (55), kterému hrozí tři roky basy za nebezpečné vyhrožování exmanželce Darině Nové (55), její kamarádce Dáše a rozvodové právničce Věře Sedloňové. Jako korunní svědkyně se měla dostavit Iveta Bartošová. Ani ona, ani Rychtář však k soudu nepřišli. Rychtářův právní zástupce Milan Vaněk donesl obálku s lékařskou zprávou a omluvou. Líčení je odročeno na červen.

Fotogalerie
10 fotografií