České krásky Míša Štoudková s Jitkou Válkovou prožijí letos vánoční svátky se svými rodiči. Míša nemá přítele, a tak se za rodičemi těší jako malá. Spořádá cukroví, zkoukne pohádky a neodpustí si ani jejich tradiční vánoční pochoutku a to vinné klobásy. „To není typické jídlo? Já si od malička myslela, že jo,“ svěřila se Blesk.cz Míša. Dárky pro své nejbližší vymyšlené ještě nemá, ale jak říká, má ráda dárky originální, tak snad ji něco napadne.

To Nikol Moravcová má prožití svátků vánočních naplánované do větších detailů. „S přítelem budem trávit Štědrý den i Silvestra na Staromáku. Budeme pít svařák, jíst trdlo, už se na to těším,“ prozradila moderátorka. I v tom, co bude dělat ostatní dny, má jasno. „Přežírat se, to je jasný,“ práskla na sebe. Jediné přání, které Moravcová k Vánocům má, je dovolená do teplých krajin se svým milým.

Jitka Válková si oslaví Štědrý den se svým přítelem Mirkem Ciprou už 22. prosince. Ještě předtím se ale s Mirkem vydá na dovolenou, ale zatím nemá tušení kam. Pak stráví pár dní u rodičů, kde budou společně vzpomínat, jak tatínek chodil pro stromeček do lesa. „Občas mu to trvalo dlouho, než ho přinesl, ale to bych neměla veřejně asi říkat,“ smála se Jitka. Nyní už mají stromeček raději umělý.

Video
Video se připravuje ...

Jak tráví české modelky Vánoce? Jan Jedlička, Tereza Kühnelová

Fotogalerie
4 fotografie