Eva už dlouhá léta žije v cizině. Před pár lety se se svým italským partnerem Gregoriem Marsijem a jejich dvěma dětmi usadila v Londýně. Jejich chlapci tam navštěvují školu a tak modelka usoudila, že bude nejlepší ve světové metropoli zůstat natrvalo.

Do své domoviny se sice vrací ráda, ale velmi zřídka. Většinou když její kamarádka modelka Tereza Maxová (41) pořádá jednu ze svých mnoha charitativních akcí a nebo o právě Vánocích.

"Mám ráda tradiční Vánoce. Líbí se mi, že se každý rok opakuje stejný kapr, stejný bramborový salát, stejné cukroví, k tomu ty pořád stejné české pořady v televizi," přiznala Eva v rozhovoru pro Magazín MF Dnes.

Italské Vánoce

Tentokrát, ale přišla řada na slunnou Itálii a Eva to bude muset bez svých oblíbených dobrot a českých pohádek vydržet do příštího roku.

"České Vánoce jsou pro mě ty jediné. Jezdila bych každý rok, ale mám italského partnera, takže to obměňujeme. Jedny Vánoce v Čechách jedny v Itálii. Letos vyšla řada na Itálii, a tak budou Vánoce italské," dodala česká kráska.

Fotogalerie
1 fotografie