Pomeje se o své exmanželce Ivetě Bartošové rozpovídal na natáčení klipu zpěvačky Marie Pojkarové k písni "Zlomené city". Pomeje v klipu vystupoval za symbolický honorář jednu korunu českou. Ztvárnil roli masového vraha. "Jirku jsem si do svého klipu vybrala proto, že jsme dlouholetí kamarádi a že má odjakživa přímo démonický zjev," řekla Marie důvody, proč si vybrala právě jeho.

Jiří Pomeje byl během natáčení hodně unavený a také přešlý z toho, že se ho každý ptal na jeho bývalou manželku Ivetu Bartošovou. Ta ve čtvrtek minulý týden vystoupila v kasinu jeho dobrého přítele Pavla Páska. Jelikož to bylo její první vystoupení po kolapsu, kdy se málem předávkovala léky a byla hospitalizována, odpovídal výstup výkonu. Zpěvačka nadopovaná prášky proti bolesti sotva srozumitelně mluvila, natož aby zazpívala naživo píseň Tři oříšky pro Popelku, kterou si od ní vyžádal právě Pásek. V tu chvíli mu muselo být jasné, že se Iveta dostane do úzkých.

Mně už je Bartošová opravdu jedno

Překvapivě se Pomeje Páska zastal a dokonce jindy rytíř na bílém koni, který Ivetu chránil, s ní pěkně zatočil. "Ten záznam z kasina jsem bohužel viděl. Kdyby Iveta přišla připravená a v pořádku, nikdy by nemuselo k ničemu takovému dojít. Rozhodně to není žádná Pavlova vina - on má totiž nejen velké peníze, ale i velké srdce. Mně už je ale Bartošová opravdu jedno. Já teď chodím s holkou, na kterou jsem čekal celý život. S Ivetou už jsem si užil svoje. Pro mě je to ženská, se kterou jsem uzavřel jednu životní kapitolu," sdělil upřímně Pomeje.

"Ten den mi navíc bylo opravdu blbě - musel jsem dokonce zrušit i své noční moderování v rádiu a několik dalších věcí. Opravdu to není tak, že bych byl z Ivety nějak podělanej a neodvážil jsem se ji vidět," vysvětlil Pomeje, proč musel na poslední chvíli odvolat moderování večera.

Fotogalerie
18 fotografií