Filipínci jsou národ velmi talentovaných lidí, kteří zábavný průmysl považují za součást svého života. Soutěž Miss Earth je pro ně nesmírně atraktivní a vítězky se tak staly okamžitě celebritami. Televizní stanice se tak mohly přetrhnout, u koho bude nová královny krásy hostem jako první. Hned druhý den po získání korunky si dívky do své show pozvali místní moderátoři, které Tereza dostávala svým humorem doslova do kolen. Blesk byl jako jediný u toho.

Jakmile vítězky usedly mezi mladé muže, Tereza na jednoho z nich během rozhovoru šibalsky mrkla a moderátora tím naprosto rozhodila. „To je způsob, jak zdravíte ve vaší zemi muže?“ ptal se pobaveně moderátor. „Ano“ odpověděla sexy Fajksová s úsměvem na tváři. Tereza se během mžiku cítila ve vysílání jako ryba ve vodě a moderátory bombardovala svými typickými vtípky. Publikum doslova řvalo smíchy.

V dalším pořadu moderátorku zajímalo, jak to mají vítězky z muži. „Patři vaše srdce někomu, nebo jsi volná?“ ptala se dívek. Všechny čtyři přítele mají a tak trochu zklamaly své fanoušky. Nová Miss Earth však místním mužům vrátila úsměv na tvář, když prohlásila, co si o nich myslí. „Přítele mám, musím ale říct, že Filipínští muži jsou vážně sexy,“ a tím si své fanoušky opět získala.

Fotogalerie
4 fotografie