Tereza nejdřív moderátorovi vysvětlila, že u ní doma v České republice se jména žen přechylují na ová. Rozhovor ve studiu si užila, neustále se usmívala a nezatajila ani fakt, že její první slova po vítězství rozhodně nebyla spisovná, natož nevulgární.

Myslela, že vyhraje Miss Filipíny

Na otázku, zda vítězství čekala, odpověděla, že ani v nejmenším. „Byla jsem v šoku, vůbec jsem to nečekala. Myslela jsem, že vítězkou bude Miss Filipíny, protože je doma a je moc známá. Je uvnitř úžasná osoba a je moc krásná. Byla jsem si stoprocentně jistá, že bude vítězkou,“ řekla ve studiu.

Shit, shit, shit

Její bezprostřední reakce po vítězství byla prostořeká. „Moje první slova byla shit, shit, shit (ho**o, ho**o, ho**o), to není možné,“ řekla Fajksová. Češka nezapřela ani přítele, přiznala se, že je s ním šest let. Moderátora Boye Abundy se pak zeptala, jestli má žena. „Ano, třicet let,“ odpověděl. „Tak na to si plácneme,“ přitakala modelka.

Konec světa nesmí nastat, musí koupit pohovku

Ve studiu se pak dokonce bavili o údajném konci světa, který má nastat 21.12. 2012. „Doufám, že se nic takového nestane, protože mám spoustu plánů. Chci svým rodičům koupit pohovku,“ řekla Miss Earth. Kdyby však poslední den nastal, chtěla by ho strávit právě se svou rodinou.

Mám ráda transsexuály

V rychlých otázkách a odpovědích pak Fajksová prozradila, že má ráda písně Lady Gagy, ale rozhodně ne její šatník. Anglicky nerozuměla, že se jí moderátor ptá na vysazování rostlin, takže řekla, že to nemá ráda. Jako Miss Earth se ale později opravila. Překvapila také pozitivním přístupem k transsexuálům. „Ano, mám je ráda, tady jich máte hodně, řekla Miss Earth. Kdyby prý musela být květinou, byla by to růže.

 

Fotogalerie
7 fotografií