Známá herečka bydlí s rodinou v New Yorku. Samozřejmě nikde jinde než na Manhattanu, v rezidenční čtvrti Greenwich Village, a tvrdí, že by se odsud nikdy neodstěhovala.

V tomto sídle Sarah Jessica Parker společně s manželem Matthewem Broderickem vychovává syna Jamese a dvojčata Tabithu a Marion, která přivedla na svět utajená náhradní matka. Dům, který koupili za 14,6 milionu eur, přestavěli na luxusnější bydlení a dnes má hodnotu více než 19 milionů eur.

Skutečný luxus

Autor: profimedia.cz

V domě s rozlohou 630 metrů čtverečních je luxusních místností hned několik. Sarah Jessica Parker je zařizovala s bytovým architektem a dali si opravdu záležet. Také proto má dnes dům tak vysokou hodnotu.

Teploučko i v posteli

Autor: profimedia.cz

Ložnice vypadá elegantně a moderně zároveň. A protože v New Yokru bývají zimy chladné, je i tato místnost, stejně jako sedm dalších, vybavena krbem.

Nacpaná knihovna

Autor: profimedia.cz

V patře se nachází také bohatá knihovna. Sarah Jessica Parker, ač byste to do ní možná na první pohled neřekli, je nejen krásná žena, ale také sečtělá. K tomu ostatně vede, společně s manželem, také své tři děti.

Solitérní vana

Autor: profimedia.cz

Uprostřed koupelny se na mramorové podlaze nachází oválná vana. A velmi netradičně jsou umístěna také zrcadla. Sarah je nechala zavěsit ze stropu přímo před okna.

Jak si pořídit design do bytu za hubičku, správně vybrat žehličku nebo zařídit domov ve stylu etno? To a mnoho dalších rad a nápadů se dozvíte v nejnovějším čísle měsíčníku Blesk bydlení, které koupíte za pouhých 25 Kč už dnes! Mimo jiné v něm můžete soutěžit také o 20 stylových kávovarů Tchibo Cafissimo Compact.

..
Autor: abl/archiv firem