Jakmile hokejista před měsícem napsal na Facebook prohlášení, že sedmileté manželství se zpěvačkou a matkou jeho dvou synů skončilo, zmizel do Kanady. Lucie se šestiletým Matyášem a tříletým Adamem pak odletěli do Montrealu až později. Vondráčková tvrdí, že podle Plekancových představ se přitom neměli za oceán vrátit vůbec!

„Tomáš mi řekl, že už do Kanady jezdit nemáme,“ říká Lucie v exkluzivním rozhovoru pro páteční Blesk tv MAGAZÍN. „Chtěla jsem ale, aby kluci pokračovali ve svých školách a měli kolem sebe svůj okruh kamarádů a lidí, které mají rádi. A hlavně aby měli blízko svého tátu,“ zdůvodňuje zpěvačka, proč se i přes manželův nesouhlas s dětmi vrátila. A rovnou se stěhovaly do nového bytu!

„Když Tomáš zjistil, že do Kanady opravdu máme přijet a nebudeme zůstávat v České republice, jak původně navrhoval, všechno stěhování zařídil, ještě než jsem se se syny vrátila,“ svěřuje se zpěvačka. S Adamem a Matyášem bydlí téměř na dohled od jejich rodného domu.

„To, jak bleskově jsem byla nahrazena někým jiným, a jak moc jsme nebyli v Kanadě s klukama vítáni, to všechno mi přijde divné a neměla jsem z toho dobrý pocit,“ říká Lucie v narážce na to, že ji Tomáš vyměnil za tenistku Lucii Šafářovou (31).

Teď se bude řešit hlavně výživné na nezletilé syny a také to, jak se budou vídat se svým otcem. „Alespoň v něčem je rozchod dobrý. Muži přestanou zírat do svých mobilů a konečně si najdou čas pro své děti,“ dodává Vondráčková.

Jak vznikal rozhovor

Lucie mou žádost o rozhovor odmítla třikrát. Dokonce i domluvené focení, které spolu každý rok děláme do vánočního Blesk TV Magazínu. Než zmizí do Kanady, fotí se Vánoce, ale teď bylo všechno jinak. Jakmile její rozvodová kauza vyplula na povrch, Lucie všechno zrušila. Nakonec ale souhlasila den před odletem do Kanady, že ten projekt uděláme. I když se v ateliéru snažila na tváři vykouzlit úsměv, její oči byly hodně smutné. Jakmile se vrátila do Montrealu, po pár dnech, kdy moje žádost o rozhovor stále platila, Lucie svolila. Do e-mailu dostala otázky, nečekala jsem, že na všechny odpoví… Překvapila, odpověděla – a s velkou rychlostí! Po telefonu jsme pak spolu ještě doladily detaily a rozhovor může vyjít.

Lucie Vondráčková exkluzivně pro Blesk o rozvodu s hokejistou Tomášem Plekancem: Řekl mi – už sem nejezděte!
Autor: archiv Blesku

Video: Vondráčková o krachu vztahu: Rychlost rozchodu byla zběsilá!

Video
Video se připravuje ...

Vondráčková o krachu vztahu: Rychlost rozchodu byla zběsilá! FTV Prima

Fotogalerie
28 fotografií