Dosud byl přítel moderátorky Kristiny Kloubkové Václav Kuneš vidět jen v tanečních představeních, teď se poprvé objeví na televizní obrazovce. Dostal totiž nabídku, která se neodmítá. Bude členem poroty StarDance 2018.

Velmi mě ta nabídka zaskočila a zároveň potěšila. Je to pro mě velká příležitost. Tancem se živím celý život, a i když je tohle jiný tanec, myslím, že mám na to být v porotě, že to zvládnu,“ svěřil se Blesk.cz Kuneš.

Na takovou výzvu v podobě televizní taneční soutěže se těší, zároveň ale i cítí obavy. „Je to pro mě novinka mluvit živě do televize. Pár rozhovorů už jsem dělal, ale pořad to ještě ne. Snad to nebude ostuda, ale když vím, o čem mluvím, tak myslím, že to nebude problém mluvit naživo na kameru,“ přiznal choreograf mezinárodně úspěšného uskupení 420PEOPLE.

Kvůli StarDance musel trochu poupravit svůj pracovní diář, ale nelituje toho. „Je to příležitost, která se neodmítá, a i když jsem musel trochu své plány pozměnit, hýbal jsem s nimi rád,“ dodal Kuneš, kterého diváci v roli porotce ve StarDance uvidí už na podzim.

VIDEO: Mišík ve StarDance: Nejvíc se bojí ostudy a šlapání!

Video
Video se připravuje ...

Mišík ve StarDance: Nejvíc se bojí ostudy a šlapání! Česká televize

Fotogalerie
24 fotografií

 

StarDance 2018

Taneční páry Porota Předchozí vítězové

Devátá řada pořadu StarDance ... když hvězdy tančí začala v sobotu 13. října. Moderování se znovu ujmou Marek Eben a Tereza Kostková. Mezi prvními potvrzenými soutěžícími byla hvězda seriálu První republika Veronika Arichteva nebo moderní pětibojař David Svoboda.

Kdo vypadl:

Monika Bagárová Daniela Šinkorová Adam Mišík Richard Genzer Dalibor Gondík Daniela Písařovicová Veronika Arichteva