Kožený se stihl již třikrát oženit a zplodit hned pět dcer, z nichž jedna má francouzské občanství, druhá americké, další dvě jsou Britky s irským pasem a nejmladší je rovněž Britka. „Můj rodinný život je velmi neuspořádaný,“ potvrdil ostatně před časem médiím sám Viktor s tím, že všechny potomky vídá asi dvakrát do roka.

Je možné, že dost z peněz, s nimiž před lety Kožený utekl z Česka, spolkly právě rozvody a výživné na děti. Ostatně on sám tvrdil, že ho o všechen majetek připravil právě rozvod s exmanželkou Luďkou, s níž má dvě mladé blondýnky – Jenny a Brigitte. Ty si podle jejich profilů na sociálních sítích skutečně nežijí vůbec špatně. Jedna se potápí na Bahamách, druhá hraje golf a pádluje na Bermudách! „Vy pořád jezdíte na tak zajímavá místa,“ záviděl jim dokonce někdo v komentářích.

Obě dívky, které mají velkou zálibu v moderní technice, už ostatně za život vystřídaly řadu měst a zemí. Jenny má na Facebooku například uvedeno, že v roce 1994 se stěhovala do Ženevy, o rok později do Nassau na Bahamách, v roce 1998 putovala do Londýna, kde na nějaký čas zřejmě zakotvila. Další stěhování do Monte Carla v Monacu ji podle všeho čekalo až v červnu 2010.

V lednu loňského roku pak začala pracovat jako zakladatelka a tvůrčí ředitelka ve firmě na vývoj virtuální techniky VisionLabs VR se sídlem v San Franciscu. Kromě toho ale navštívila i další luxusní destinace, v roce 2013 se například vyhřívala v plavkách na Barbadosu, jindy zase s přítelem navštívila festival v Kalifornii.

Podobně pendluje i její sestra Brigitte, která má na profilu uvedeno, že se v roce 2006 přestěhovala rovněž do Monte Carla. Během vysokoškolského studia pak vystřídala hned dvě univerzity, v roce 2011 totiž nastoupila na New York University, ovšem v lednu 2014 na krátko přesídlila do Londýna na místní University College. V červnu stejného roku ale studium ukončila a vrátila se do New Yorku. Studium pak ukončila v květnu 2015 a začala si hledat práci.

V prosinci se odstěhovala do San Franscisca, kde pracovala jako softwarová inženýrka pro firmu Uber a posléze pro technologickou společnost Emergent VR, která se věnuje vyvíjení virtuální reality. Tam ale Brigitte loni ukončila pracovní poměr a rozhodla se zase změnit působiště.

„Opouštím San Franscisco dříve, než jsem doufala!“ svěřila se na Facebooku a při té příležitosti se sháněla po nájemníkovi do svého krásného a velmi prostorného bytu. V prosinci pak pro změnu nabízela slevy! „Potřebujete někde přespat během lyžovačky v Park City (město v Utahu – pozn.red.)? Napište mi a dám vám slevu na víkend,“ slibovala. Skoro to vypadá, že od původní profese zběhla ke kšeftům s pronájmem.

VIDEO: Dlouhou dobu byl na útěku i Radovan Krejčíř, o němž vznikly i filmy Ganster Ka a Gangster Ka: Afričan. Dočká se Kožený také zfilmování svého příběhu?

Video
Video se připravuje ...

Gangster Ka pokračuje! Obchodoval Krejčíř v Africe s toaleťákem?! abl

 

Fotogalerie
53 fotografií