Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Zlatá mládež se vrátila do školy! Zbohatlíci si opět utahují z chudiny

Autor: lm - 
18. září 2016
18:56

Prázdniny skončily a »děsivému« návratu do školy neunikly ani děti zbohatlíků! Při pohledu na jejich snímky z posledních dnů to ale nevypadá, že by pro ně nástup do školy byl nějak bolestivý...

Zlatá mládež se vrací do školy! Pokud byste ale předpokládali, že děti zbohatlíků tam jezdí městskou hromadnou dopravou, tak to byste se přepočítali. Nablýskané sporťáky a soukromé tryskáče jsou přece jen lepší způsob dopravy!

A nebylo by to zbohatlíci, kdyby se svými příspěvky nevysmívali chudině. "To nejsou rolexky, které jsem chtěl, takže jsem je spláchl," stojí v komentáři u fotky, která zachycuje luxusní hodinky v záchodové míse.

"Jenom rolníci používají kostičky ke hře Jenga," stojí u fotky, na které je na sobě vyskládáno přes 10 iPhonů. "Maminka řekla žádné drobky na podlaze," píše se u fotky, na které zbohatlík jí křupky nad drahým počítačem od společnosti Apple.

XLADI ( 19. září 2016 12:14 )

Kdo je v pohodě, nepotřebuje to prezentovat tím co má. Tak prachy mají budiž jim to přáno. Asi bych taky bral nějaký opuštěný ostrov uprostřed oceánu kam se nikdo bez lodi nebo hydroplánu nedostane, popřípadě nějakou cool jachtu, ale to by asi časem omrzelo.

.krakonos5oo. ( 19. září 2016 11:50 )

Vtípky sesbírané po internetu jak se hodí téhle levácké pakáži. Volte blbci levici, uvidíte zářné zítřky. To by němej neřekl, ani kdyby mu hubu rozbil.

erikcom ( 19. září 2016 10:34 )

tak to ma byt clovek se musi umet narodit byt chudej je nahovno

salto ( 19. září 2016 10:16 )

Je to tak, cinkači klíčema na náměstích by měli jít do sebe a něco s tím udělat

zarazenyprd ( 19. září 2016 08:29 )

 Za peníze si můžeš koupit celou nemocnici, ale ne zdraví. Atd.

Zobrazit celou diskusi