Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Zbohatlická mládež dobyla Instagram: Luxusní auta, štosy peněz a selfíčka s Putinem!

Autor: lm - 
23. února 2016
10:16

Luxusní auta, soukromé tryskáče, nejlepší šampaňské a selfíčka s Putinem. Ruská zbohatlická mládež mává štosy rublů a užívá si každý den naplno. To vše, zatímco přes 16 milionů Rusů žije pod hranicí chudoby.

Ruské zbohatlické mládeži se přezdívá minigarchové. Narodili se totiž do neskutečně zazobaných rodin ruských oligarchů a jejich život ve zlaté klícce se nijak neliší od zbohatlíků jinde po světě.

Mládež se na internetu chlubí luxusními auty, soukromými tryskáči, privátními jachtami, značkovým oblečením, nejlepším šampaňským, štosy rublů, a dokonce i selfíčky s ruským prezidentem Vladimirem Putinem.

Miliony běžných Rusů přitom drtí hospodářská krize v důsledku propadu cen ropy a sankcí a odhaduje se, že přes deset procent jich žije pod hranicí chudoby, tedy s měsíčním příjmem pod 3800 korun. Ruská zbohatlická mládež si ale dál žije své životy nad poměry.

Jejich život dokumentuje anonymní účet na Instagramu, který se stal internetovou senzací. Na snímky z něho se můžete podívat v galerii.

matno ( 28. dubna 2017 12:54 )

Hlupáčku, vzhledem k tomu, že Rusů je 15x víc než nás a u nás žije pod hranicí chudoby 1 milion osob, tak jsme na tom úplně stejně. A s tím AIDS to bude jen o pověstný "chlup" méně. Tak, tak. Kdo se povyšuje, bude ponížen !

matno ( 28. dubna 2017 12:49 )

Kristíííno, závist je velmi ošklivá věc, měla by ses nad sebou zamyslet !

gabreta ( 24. února 2016 10:57 )

Nějak nechápu, jakej rozdíl je mezi selfíčky zbohatlíků s Putinem a selfíčky terotistů s Merkelovou!! Ty první mi vadí určitě míň!!

dzambulka007 ( 24. února 2016 01:19 )

Bez Rusů by tu dnes byla jenom árijská rasa a muslimové. Vsadím se, že zrovna tví předkové nepracovali v odboji, ale spíš řečnili na stranických sjezdech, že? Takové špíny mají většinou nejvíc pokryteckých keců na Rusáky.

mitoz ( 23. února 2016 19:51 )

Zajímavé je, že mnoho fotek těchto Rusů je pořízeno na nenáviděném Západě.

Zobrazit celou diskusi