Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Hrdinové, kteří nikomu nepomůžou: Zhýčkaní zbohatlíci ze Zlaté mládeže, co jsou zač?

/
  • Medailonky antihrdinů ze Zlaté mládeže
    18. listopadu 2015 ● 09:24

    Zlatá mládež. Formát docureality, který divákům ukáže, jak se pětice zhýčkaných zbohatlických dětí dokáže postavit nečekaným výzvám. V prvním díle se dostanou na jatka a bude to peklo. Hlavní neznámou ale je, co jsou vlastně zač tito vybraní antihrdinové, zastupující Zlatou mládež? 

  • 1.

    Renato Salerno (24 let)

    Renato v minulosti pracoval jako redaktor gay magazínu. Pro známý bulvární internetový deník komentoval módní kreace celebrit na letošním karlovarském festivalu. Jeho ambicí je však spíš to, aby se celebritou stal on sám. Zatím to zkouší jako zpěvák.  Renato zbožňuje osmdesátá léta, hlavně gay ikonu té éry, zpěvačku Sandru, černou barvu a drsný humor. Je hrdým majitelem opasku z oslí kůže.

    Renato Salerno
    Autor: Česká Televize

     

  • 2.

    Nicoleta Vojkůvková (23 let)

     Nicoleta studuje soukromou vysokou školu v Praze, při které stíhá i zaměstnání. V současnosti už není blondýnkou. Po natáčení změnila barvu a styl. Stala se z ní bruneta. Přitahují ji muži, kteří už v životě něco dokázali. Miluje kombinaci béžové a zlaté. Je vegetariánka a ráda chodí na fitness nebo do sauny. Mezi její nejoblíbenější pražské podniky patří restaurace v posledním patře luxusního hotelu poblíž Vltavy nebo obdobně high-society podnik s krásným výhledem na Prahu v nejvyšší pankrácké budově.

    Nicoleta Vojkůvková
    Autor: Česká Televize

     

  • 3.

    Michal Staněk (24 let)

    Michal studuje právnickou fakultu v Praze a zároveň pilně pracuje na své kariéře politika. Absolvoval stáž v Bruselu. Pokud budete mít to štěstí jej osobně potkat, bude to pravděpodobně se známými tvářemi ze světa politiky i showbusinessu, a to na squashi, golfu nebo na večírku uzavřeném jen pro VIP osobnosti. Mít dobré kontakty je totiž pro politika samozřejmostí. Bez kravaty Michala uvidíte jen zřídka a bez saka už vůbec ne. Michal se mezitím dostal už skoro do Bruselu. Zatím ne jako politik, ale jako asistent oddělení kvality v centrále evropského navigačního systému Galileo.

    Michal Staněk
    Autor: Česká Televize

     

  • 4.

    Cao Hoang Yen (21 let)

    Vietnamka Yeni žije odmala v České republice. Posledních několik let pak v Praze, kterou miluje. V roce 2010 se stala druhou vicemiss Vietnam České republiky. Je komunikativní a občas chaotická, což se potvrdilo i při natáčení. Primárně se věnuje fotomodelingu. Píše také články pro vietnamský časopis, který vychází v celé Evropě. Když se prochází po vietnamské tržnici Sapa v Praze, poznávají ji tam skoro všichni místní. Pro vietnamskou komunitu je totiž celebritou. Když ji tvůrci vybrali do Zlaté mládeže, zaujalo je, že školní pobyt na venkově líčila tak trochu jako expedici do tropického pralesa.

    Cao Hoang Yen
    Autor: Česká Televize

     

  • 5.

    Jiří Kocman (25 let)

    Pražský herec, jehož hlas zná většina českých diváků. Daboval totiž postavu Rona Weasleyho, kamaráda Harryho Pottera ve stejnojmenné filmové sérii. Nejnověji jej bylo možné vidět ve filmu režiséra Michala Samira Hany. Miluje steaky a Prahu. Tvrdí, že venkov pro něj začíná už na pražském Pankráci. Proti venkovanům, dle něj lidem žijícím mimo Prahu, nic nemá. Tedy, pokud oni nemají nic proti němu. Jiří je hyperaktivní, s výbušnou povahou a jako jediný z celé skupiny Zlaté mládeže podle tvůrců dovedl během natáčení vzít za práci a také vystupovat před kamerou tak, aby nevypadal jako zhýčkaný fracek.

    Jiří Kocman
    Autor: Česká Televize

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 11

kimbe: A jak tvá znuděnost souvisí s tím, že jsi Pražan (hahaha) a jak to souvisí se Zemanovcema? Bavíme se o (ne)kvalitě a bulvárnosti pořadu veřejnoprávní TV. Ale možná ti to v té tvé nudě jakože,jako uniklo a prostě si to jakoby jako nedal.

(19. 11. 2015 00:28)

kimbe: Spratky z nich nikdo nedělá. Jako spratci se chovají, jsou tak vychovaní. Arogantní spratci,vy zahlechovaní v luxusu,zahledění do sebe, opovrhující manuálními pracovníky a prostředím ve kterém tihle lidé musí žít a pracovat. Pak jdou tihle spratci do luxusní restaurace a dají si tam právě steak. Chovat se slušně k druhému a cenit si jeho práce, ze které má takový spratek pak požitky, může každý. Když tedy chce a není spratek.

(19. 11. 2015 00:19)

kimbe: CO JE CÍLEM tohoto pořadu ? Jestli je to vlajková loď župní zábavy, pak je to OK. Bohužel to je pořad ČT1 a je vidět, že má peněz opravdu hodně. A za tyhle škváry platíme ještě povinně poplatky. Zatímco "vidláci" ,jak pětice označuje běžné pracující budou dál pracovat a žít z bídných příjmu za svoji těžkou práci, účinkující se vrátí do svého/papínkova luxusu. Tlučhubové, co už mají mlácení pantem natrénováno, stačí si přečíst jejich vizitky.

(18. 11. 2015 23:58)

reflexx: ten z@sr@nej ***, ten je výstavní! A ten zbytek, to je taky exkluzivní výkvět. Jestli má bejt toto vzorem pro mladé, tak potěš koště. Víc takovejch pořadů na veřejnoprávní tv.

(18. 11. 2015 22:00)

jeromeklapka: Človeče allahu,veď tvoja definícia sedí AJ na tzv."obyčajných"- lidiček,čo sa prezentujú v iných reality show

(18. 11. 2015 10:42)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy