Hollywoodský herec Leonardo DiCaprio se plácnul přes kapsu. Může ho ale hřát u srdce, že 11 000 dolarů (275 tisíc korun) utratil kvůli dobré věci. Na charitativním večeru v Cannes se dražila peněženka značky Chanel modré barvy a zdobená květinami. Herci padla do oka a rozhodl se, že ji ukořistí pro svou matku Irmelin a zároveň přispěje na dobrou věc.

Vyskytl se však malý problém. Paris Hilton totiž o peněženku stála také, a tak nastal dražící souboj a rychlé přihazování. Nakonec však Leonardo strčil Paris do kapsy a peněženka mohla putovat do jeho rukou.

„Paris byla skvělá, měla zájem o plno věcí a Leonardo také. Oba byli v průběhu akce velmi aktivní. Bylo krásné je u toho vidět vidět,“ prozradil zdroj, který je viděl na místě. Leonardo se skvěle bavil s přáteli a na náladě mu určitě přidalo, že pomohl chudým dětem po celém světě.

Letos bylo vybráno na fond Nadace Heart rekordních 5,7 milionů dolarů (142 500 000 korun). Nejmenovaný dárce přispěl částkou pět milionů dolarů (120 milionůn korun) na soukromé letadlo pro zdravotnickou organizaci, která léčí v nejodlehlejších oblastech světa.

Fotogalerie
9 fotografií