Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Džihádista zavraždil ve Francii muže a ženu před očima jejich syna: První fotografie obětí obletěly svět!

Autor: venu - 
15. června 2016
06:31

Džihádista Larossi Abbala (†25) brutálně zavraždil ve Francii policistu Jeana-Baptistu Salvainga přímo před jeho domem. Poté se zabarikádoval uvnitř, kde zabil manželku Salvainga přímo před očima jejich tříletého syna. Vše si natočil na video. Jak vypadaly oběti tohoto hrůzného činu?

Masakr, který Larossi Abbala způsobil, přežil pouze tříletý syn obětí. Policistu Jeana-Baptistu Salvainga džihádista pobodal před domem. Zasadil mu devět ran. Když se pak zabarikádoval v domě, kde se nacházela manželka policisty Jessica a její tříletý syn, připravil o život i nebohou ženu. A syn se na to musel dívat. Zabiják nahrál na Facebook live video, kde se zamýšlí nad tím, co má s dítětem udělat. Na internetu se objevily fotky obětí.

Jean-Baptiste Salvaing pracoval u francouzské policie, a proto se stal Abbalovým cílem. Volal totiž po tom, aby byli pozabíjeni zejména policisté a novináři. „Zaměřím se na jejich strach,“ vzkázal jim ve videu. Poté, co policie vtrhla do bytu útočníka, našla seznam jmen, zřejmě dalších potencionálních obětí. Figurovala v něm jména policistů, novinářů a veřejných činitelů. Jessica Schneider, partnerka zavražděného policisty, pracovala také u policie v administrativě v Mantes-la-Jolie. 

Děsivé video brutálních vražd však nebylo jediné, které islámský fanatik na Facebooku zveřejnil. Podle agentury AP na oblíbené sociální síti publikoval videa, v nichž kritizoval Izrael a Saúdskou Arábii. Jeho poslední počin, který se objevil na jeho facebookovém profilu, bylo logo EURA, které letos hostí Francie. Na logu přívrženec Islámského státu zvýraznil okultní a zednářské symboly, ke kterým asi osmnáct hodin před útokem připsal: „Někdo říká, že všude vidíme zlo!“ K dalšímu videu zas napsal: „Z EURA bude hřbitov.“ Na sociální síti Twitter se také objevilo video, v němž džihádista slibuje věrnost Abú Bakru Bagdádímu, vůdci Islámského státu.



hejhej ( 15. června 2016 16:25 )

Jak dlouho ještě budou beztrestně ty svi.ně zabíjet nevinné lidi??

hirosk ( 15. června 2016 10:59 )

Akorát škoda, že se nejedná o žádné migranty, ale o násilnou loupež a vraždu na Filipínách (kde je mimochodem naprostá většina populace katolická). Ale jako demagogie je to zcela jistě dobré Příště trochu ověřovat informace a slepě nepřebírat z pochybných zdrojů a bude to úplně super Zdroj: http://www.tribune.net.ph/metro/cctv-captures-robber-while-in-the-act-of-killing-a-cashier Video: https://www.youtube.com/watch?v=h794I5zu9RI

vladimir1950 ( 15. června 2016 08:54 )

Zavést znovu trest smrti a ve Francii specielně gilotinu!

hanka666 ( 15. června 2016 08:36 )

Mít tu moc, nebude tu ani jeden takový zmetek

tendertouch ( 15. června 2016 08:30 )

Aby se slušní lidé stále báli takových zmetků, co ohrožují jejich životy a jejich tresty jsou stále mírnější. A stále politikům nedochází, že tudy cesta nevede. Když čtete článek, kde nedovolili diskusi o tom, jak nám sem jdou z Ameriky radit, co jim dovolit. Nedovolit jim z jejich kultury nic. Protože nic dobrého to nenese. V Británii přibývají obřízky žen a stejně nikoho nepotrestají. Okamžitě bych je deportovala. Děti dát Norům, ať se postarají, když jsou tak aktivní.

Zobrazit celou diskusi