Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Magor v kostýmu vyhrožoval bombou: Úkol zněl jasně: Sejmout pandu!

Autor: štš - 
30. dubna 2016
23:29

Tak to je hodně bizarní »terorista«… Kostým pandy, rouška přes ústa, v »sebevražedné« vestě nakonec nastrkané čokotyčinky místo tyčinek trhavin. V dnešní divoké době ale není čas ptát se, kdo je kdo? Rozkaz proto zněl jasně: Sejmout pandu!

Kdo ví, co to jistého Alexe Brizziho (25) napadlo převléknout se do pandího kostýmu, vycpat si vestu čokoládovými tyčinkami a nakráčet o půl druhé odpoledne do sídla lokální televizní stanice FOX45 v Baltimoru s výhrůžkou, že se hodlá odpálit, pakliže mu neumožní promluvit „o vládním spiknutí“.

„Měl disk a říkal něco, jako že na něm jsou informace srovnatelné s Panama Papers,“ uvedl ředitel zpravodajství Mike Tomko. Přivolané zásahové jednotky SWAT ale nehodlaly vyšetřovat, nakolik své pohrůžky myslí vážně a nakolik žertuje.

Obklopily budovu, a když šílenec vypochodoval ven, třeskl jeden výstřel z odstřelovačské pušky. Brizziho ale trefil tak šikovně, aby přežil. „Je ve vážném, avšak stabilním stavu,“ uvedl policejní mluvčí T.J. Smith.

Brizziho už mohli i vyslechnout, prý ale prohlásil, že si z odpoledne nic nepamatuje. Jeho otec tvrdí, že se psychicky sesypal poté, co ho odkopla přítelkyně.

 

byvalyvoliccssd4 ( 10. května 2016 12:32 )

U nás, za vlády ČSSD, to už máme také.

Zobrazit celou diskusi