Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Střelec vyvraždil sedmičlennou rodinu včetně dětí! Policisté po něm pátrají

Autor: ČTK - 
22. dubna 2016
21:25

Další šílená střelba v USA! Sedm členů jedné rodiny zastřelil dnes neznámý pachatel ve venkovské oblasti amerického státu Ohio. Uvedly to místní úřady, podle nichž je mezi mrtvými pět dospělých a dvě děti. Střelec zadržen nebyl, v lokalitě však bylo objeveno ještě osmé mrtvé tělo, o němž úřady podrobnosti dosud nesdělily, uvedla agentura AP.

Ke krveprolití došlo v poklidné venkovské oblasti okresu Pike, poblíž městečka Peebles ležícího asi 110 kilometrů od Cincinnati. Střelba se odehrála ve třech domech stojících podél téže silnice. Generální prokurátor Mike DeWine a místní šerif Charles Reader před novináři hovořili o "zabíjení připomínajícím popravy".

Všichni zastřelení zemřeli na místě.

Podle televizních záběrů je nyní oblast plná policistů, záchranářů a hasičů. Vyšetřovatelé se snaží objasnit, zda má všechny oběti na svědomí stejný pachatel a zda existuje spojitost mezi jejich smrtí a nálezem osmého těla, které policie objevila na jiném místě.

Místní střední škola byla dnes kvůli události uzavřena. Guvernér a republikánský prezidentský kandidát John Kasich označil krveprolití za "nepochopitelnou tragédii".

joudajoudovy ( 23. dubna 2016 08:52 )

strelec vyvrazdil rodinu a obama prijel kazat evrope.

Desterz ( 23. dubna 2016 07:46 )

Ano, takhle vypadá příspěvek typického zamindrákovaného kr!plíka, většinou menšího vzrůstu, který nemá ani náhodou na to, aby se dokázal aspoň trošku naučit bojové umění, nebo dokonce získat zbrojní průkaz A to je jen dobře, protože o psychické zralosti těchto, skvěle vypovídá i poslední věta

Zdenek_Nymbursky ( 22. dubna 2016 22:46 )

Držení zbraní je hovadina. Většinou se pak povraždí lidi v rodině vlastní zbraní nebo dítě si to vyzkouší a je z toho akorát tragédie. V horším případě někomu přeskočí a jde se zbraní střílet ve velkém stylu a je to proto, že po zbrani většinou touží zamindrákovaní kriplíci, většinou menšího vzrůstu, někdy to spojí i s bojovým uměním , klasický psychologický profil majitele střelné zbraně . Když je někdo pořád připraven na útok se zbraní po ruce, musí se stát štvancem, to mu nezávidim , jinak nemá šanci jí rychle vytáhnout a použít.

putinovaprdel ( 22. dubna 2016 22:40 )

A kdo ti vyvražďuje rodinu, debile?

kuniksicht ( 22. dubna 2016 22:03 )

 Právo se bránit proti nějakému debilovi je v pořádku. Násilník si zbraň sežene nelegální cestou. A já se chci legálně bránit a ne se dívat jak někdo vyvrazduje mou rodinu, přátelé.

Zobrazit celou diskusi