Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Modelka si vykračuje po ulici nahá: A nikdo si toho nevšimne!

Autor: dce - 
15. listopadu 2014
13:45

Když si slečna jen tak vykračuje po městě nahá, každý se otočí - v tomto případě ale ne. Proč? Blondýnka má totiž džíny na těle namalované, a to tak dobře, že je při zběžném pohledu od těch pravých nepoznáte!

A že jí není zima?! Tento sociální experiment se odehrál v New Yorku, kde už je v současné době pěkná klendra! A co vlastně šlo? Expert namaloval mladé blondýně džíny na nahé tělo. A teď je otázka, zda vypadají tak opravdově nebo jsou lidé jen tak málo všímaví...

 

Výsledek je jednoznačný - ani v metru nebo na Times Square si nikdo nevšiml, že je dívka polonahá. Když se zastavil v obchodě s oblečení a jedné z prodavaček se zeptala, kde by sehnala podobné džíny jako má na sobě, dostala odpověď bez mrknutí oka: "Podívejte se o patro níž."

Nakonec si jí ale přecijen někdo všiml. Mladík si cvaknul fotku jejího pozadí, když si slečna dobíjela kartu na metro. Tak aspoň někdo!

naidka ( 16. listopadu 2014 09:22 )

S tebou na stejné vlně jsou jenom pedofilové.

.evelina. ( 15. listopadu 2014 20:27 )

Pořádně se nažerte, napijte a mazejte do hajan, když už nemáte společnost na večer a na noc, blbínci

.evelina. ( 15. listopadu 2014 20:26 )

Především jste tady do jednoho nýmandi bez rodin a nudící se kreatury, které patří do cvokhauzu. Vog.ht je zářný příklad chudáka, který tady čumí celý dny a noci, a jeho kloni jsou nenápadní jako howno v perdeli

tigrusenko...... ( 15. listopadu 2014 20:19 )

hen,heeeeeeeeeeeeeeen,a oni už jeli co????

tigrusenko...... ( 15. listopadu 2014 20:19 )

chci taky souložit dyskrmynacjii,je to dobrej uchyl,stejně jako já,mnau

Zobrazit celou diskusi