Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

(Ne)chutný experiment: Žena jedla šest dní jen psí žrádlo a zhubla!

Autor: shp, ehr - 
4. listopadu 2014
20:40

Nechutný experiment? Ale kdeže! Šest dní se Američanka Anne Kadet neživila ničím jiným, než psími granulemi a konzervami. Zjistila totiž, že strava jejího psího miláčka je stejně kvalitní jako ta její, ale o dost levnější. Experiment pak přinesl zajímavé výsledky...

Na konci svého experimentu totiž Američanka zjistila, že zhubla o dvě kila a hladina cukru v krvi na nejlepší možné úrovni.

Anne držela tzv. paleolitickou dietu, živila se tím, co podle vědců konzumovali lidé v paleolitu, tedy hlavně masem, zeleninou, ovocem. Jenže tento jídelníček jí lezl do peněz, a ona se proto rozhodla, že zkusí jíst psí žrádlo, které má podobné složení.

Začala granulemi, na ty však její čelisti nejsou stavěny, a tak nakoupila i konzervy a na mlsání psí sušenky. Plechovky si oblíbila, u granulí ale zjistila, že mohou být nebezpečné, nejsou totiž sterilizované.

Anne si nemohla psí stravu vynachválit. Neměla problémy se zažíváním, nechyběla jí energie. Zhubla o dvě kila a hladinu cukru v krvi měla lepší, než na předchozí dietě.

jarypadlo ( 5. listopadu 2014 23:04 )

Nezjistila,je oholená!

ruudazvostravy ( 5. listopadu 2014 17:48 )

Vono nešlo jen vo ty bobule,k tomu eště pravidelně hulila Hektorovi čů*ráka.

zarazenyprd ( 5. listopadu 2014 16:44 )

Určitě jí to neuškodilo, psí žrádlo je zdravější, než ten hnus pro lidi, co se dá koupit v super-hyper-marketech/kauflandech.

naidka ( 5. listopadu 2014 07:48 )

Nejlepší reklamu psímu žrádlu dělá náš prodavač. Když přijdu pro granule, vždycky žvýká nebo křupe nějakou psí pokroutku a nabízí zákazníkům, aby ochutnali - jak je to dobré.

tuba24 ( 4. listopadu 2014 22:54 )

zistila aj, ze ma lesklejsiu srst?

Zobrazit celou diskusi