Když bývalý reportér Ladislav Hruška loni v listopadu nakrmil Česko blivajzem v podobě nadívaných kuřecích kůží, mnohým se obracel žaludek. Dnes je tento kuchtík doslova zahlcen recepty od svých fanoušků, kteří chtějí, aby podle nich Hruška vařil ve svých reportážích.
Hruškova kuchařka je na světě! Známe největší hit: Kuřecí kůže! TV Nova
A ač se to zdá jako triviální záležitost, Hruška je z toho poněkud na nervy. „Po dlouhé době se v práci stresuji, abych odevzdal dílo, za které se nebudu stydět a pod které se podepíši,“ svěřil se Láďa, který začínal na Nově jako zpravodajský reportér.
„Na rozdíl od zpravodajských reportáží u vaření nikdy nevím, jak to dopadne. Večer se očekává moje reportáž s nějakým výkonem. Já znám ráno jen recept, protože absolutně není čas, abych recepty zkoušel v noci. A pak se stresuji, jestli se to povede,“ přiznal Hruška s tím, že je pro něj takový pocit v práci novinkou. Ve zpravodajství si byl totiž svým výkonem jistý. Za dobu, co Láďa Hruška v televizi vaří levná jídla, nebyla nikdy odvysílána jen jedna reportáž. Šlo o karbanátky z ovesných vloček, které se mu opravdu nepovedly.
Vyzkoušejte pivní preclíky kutila Hrušky! Máme recept! TV Nova