Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Odsouzený Janoušek: Víkend na JIPce! Z nemocnice utekl!

Autor: dce - 
9. října 2014
16:18

Roman Janoušek byl nedávno odsouzen na čtyři a půl roku ve vězení. Nadšený z toho nebyl, ale rozsudek je pravomocný. Že by se nyní začal uchylovat k jedné z posledních možností – nemoci? Uplynulý víkend totiž strávil hospitalizovaný na jednotce intenzivní péče.

V pátek v noci ho přijali do vrchlabské Česko-německé horské nemocnice Krkonoše. Na reverz byl propuštěn v úterý. Proč tam ovšem byl – navíc přímo na JIPce, to není známo. Ředitel nemocnice, senátor Vladimír Dryml, odmítl dokonce i potvrdit, zda Janoušek v nemocnici skutečně byl.

„My si pacienty nevybíráme, často se u nás léčí mediálně známí lidé, protože mají k naší nemocnici důvěru,“ řekl Dryml serveru novinky.cz. „Ale většinou si nepřejí, abychom kohokoli o jejich pobytu u nás informovali. To ostatně zahrnuje i lékařská etika,“ doplnil.

Janoušek byl odsouzen ke čtyřem a půl roku ve vězení za úmyslné sražení ženy autem v březnu 2012. Celou dobu se z právě takového konce snažil všelijak vykroutit – ženě dal štědré odškodné, později se vymlouval na rozsáhlé zdravotní problémy. Snaží se i teď najít nějakou skulinu, která by ho před vězením uchránila?

Zdravotní problémy měl Janoušek už v minulosti. Na začátku loňského roku podstoupil ve vojenské nemocnici ve Střešovicích prý akutní operaci hlavy, při které mu byla odstraněna krevní sraženina.

ivansadil ( 10. října 2014 12:13 )

Já nevím, co proti tumu Drymlovi všichni máte, já ho mám naopak proto, že se vymanil z područí ČSSD a pak i ruské mafie kolem Zemana celkem rád. Přeci jenom je to čestnější, než s těmi zkorumpovanými tunelář držet base a mlčky přecházet jejich zlodějiny.

ivansadil ( 10. října 2014 12:08 )

To by BOHUŽEL mohl asi dost těžko, na Janouška zatím není zatykač. A vyhodit, že simuluje, ho také nemohli, to by zase byl poprask, že někoho odmítli ošetřit.

ivansadil ( 10. října 2014 12:02 )

Proč je proboha zloděj Dryml? Nevím o tom, že by něco ukradl, naopak spíše různé tunely kritizuje, a i proto ČSSD opustil

maartin2222 ( 9. října 2014 23:11 )

Das ganze tschechische Volk ist eine Simulantenbande

zkzkz ( 9. října 2014 19:41 )

Z M E T E K

Zobrazit celou diskusi