Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Odsouzený kmotr Janoušek exkluzivně pro Blesk.cz: Pykám za své jméno!

Autor: shp - 
30. září 2014
05:01

Do konce listopadu musí nastoupit výkon trestu. Vězení se vyhnout nehodlá, zmizet do Chorvatska nechce. Pražský kmotr Roman Janoušek poskytl Blesk.cz exkluzivní rozhovor. Zoufá si, že pyká jen za svoje jméno.

Janoušek v opilosti srazil v březnu roku 2012 ženu. Podle soudu vědomě. Dostal tak 4,5 roku natvrdo. „Moje největší vina je to, že jsem v takovém stavu usedl za volant. Je to nepopiratelná chyba. Je mi to líto a mockrát jsem se za to, i v médiích, omluvil. Nerozuměl jsem tomu, jak moc se mi mění nálady,“ přiznal Janoušek Blesk.cz.

Od nehody se prý alkoholu vyhýbá jako čert kříži. „V době nehody jsem pil neúměrně, od té doby se s tím snažím bojovat. Po vynesení rozsudku jsem se napil, protože bych to jinak asi neunesl. Ale od té doby se snažím alkoholu vyhýbat,“ říká Janoušek.

I když utéct nehodlá, s výší trestu není muž, který údajně přes primátora Pavla Béma kdysi ovládal Prahu, však není smířený. „Nesmířil jsem se s ním. A využijeme všechny zákonné prostředky, abychom se ten stav pokusili zvrátit. Nicméně od soudu se začnu věnovat svému zdravotnímu stavu, který je špatný a který jsem dlouhodobě podceňoval,“ dodal.

Celý rozhovor s Romanem Janouškem naleznete na Blesk.cz již ve 14:00!!!

Video Roman Janoušek - Lukáš Červený
Video se připravuje ...

hejhej ( 30. září 2014 12:36 )

Janoušek nepyká za své jméno, ale za to, že řídil ožralý jako prase, srazil ženu, neposkytl pomoc a utekl od nehody. Tak se chová uenom ožralé hovado a na jménu nezáleží.

aranka.erbova ( 30. září 2014 12:16 )

tenzmrtodvedle:jsi správný nositel nicku vysvětlující Tvoji inteligenci

tenzmrtodvedle ( 30. září 2014 11:51 )

 "Pykam za sve jmeno"….To je pravda,kdyby se jmenoval Svatousek tak by bylo vsechno jinak. Pyka hlavne za to,ze mu ty prachy vlezly do hlavy a potom se napitej chova jak kok*t.Trest je podle me vsak az moc prisny,delaji z neho exemplarni priklad.

aranka.erbova ( 30. září 2014 11:31 )

jakou demokracii myslíš?Tu Havlovu,Klausovu,nebo Zemanovu???Všechny odpovědi jsou špatně magore

tarot666 ( 30. září 2014 11:21 )

chytáš nerva vemeno?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa