Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Rezešová skončila znovu za mřížemi: Propustili ji z nemocnice!

Autor: shp - 
4. června 2014
20:52

Odsouzená slovenská prominentka Eva Varholíková-Rezešová (36) strávila v bolestech dlouhé týdny ve vězeňské nemocnici ve vesničce Tököl. Poté, co ji skolily zažívací potíže, ji totiž postihl epileptický záchvat. Nyní se ale její stav zlepšil, a tak dědička milionového impéria, která je odsouzená za zabití 4 lidí při autonehodě, putovala opět za mříže.

Posuzující soudní lékař, který Rezešovou zkoumal, nedokázal přesně diagnostikovat, zda skutečně šlo o epileptický záchvat. Co odhalilo další vyšetření?

Zdravotní problémy Rezešové se objevily na konci dubna tohoto roku. Poté, co si stěžovala na silné bolesti v oblasti břicha, byla převezena do Nemocnice sv. Jána v Budapešti. Nezúčastnila se tak 5. května soudního jednání, které projednávalo odvolání proti šestiletému rozsudku, který dostala za zabití čtyř lidí na maďarské dálnici v roce 2012.

Z dalšího soudního stání, které se konalo 22. května, putovala znovu do nemocnice, kde se podrobila dalším vyšetřením. „Podle toho, co vím, se moje klientka již cítí lépe a není hospitalizovaná. Její záchvat měl příznaky epilepsie, ale pravděpodobně přímo o epilepsii nejde,“ řekl Novému Času právník Rezešové.

salto ( 5. června 2014 10:30 )

Zajímavý je fakt, že když jde do lochu takováto "celebrita" (viz Tymošenková, Rezešová i ty další rajdy), tak se jim přitíží a po propuštění to jsou Lurdy a Píšťany (já vím Piešťany )hadr

hofihofi ( 5. června 2014 01:00 )

A ty potize nehraje, tyhle nany jsou takove, Paris Hilton mela sedet 4 dny, taky za chlast a malem jim tam chcipla, jaky dostala zachvat.

hofihofi ( 5. června 2014 00:58 )

Ale ona to nehraje, tyhle rozmazlene bezcitne nany jsou takhle vychovane. Ona je naprostoé presvedcena, ze se ji deje krivda. Mam prachy, muzu zabijet, jak ta scena v Janosikovi, když si koupil robotnika, aby si ho mohl zastřelit.

hofihofi ( 5. června 2014 00:54 )

Ale ctes, nekecej, treses se na to jako sulc, abys mohl delat povzneseneho.

hofihofi ( 4. června 2014 22:01 )

Když te nezajimaji tak proc to ctes a navíc o tom pises, kecas zajimaji, abys mohl nadavat

Zobrazit celou diskusi