Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Auto se otáčelo přes 4 pruhy: Srazila se kvůli tomu 3 auta, viník ale ujel

Autor: sch, mal - 
3. října 2014
14:00

Takový řidič by ani neměl mít papíry! A možná ani nemá. Po jeho nebezpečném manévru se srazila tři auta. Jemu se ale nic nestalo a z místa dokonce ujel, policie po něm stále pátrá! Na místo musel dokonce letět vrtulník.

V pátek odpoledne se z ničeho nic začalo u středočeských Pyšel otáčet osobní auto. Jenže řidiči zřejmě přeskočilo, auto nasměroval přes 4 jízdní pruhy a dvě plné čáry! Jeho nebezpečný manévr se ale neobešel bez následků.

Auta, která jela naproti, se jen tak tak vyhnula šílenci, neovladatelné auto ale vjelo do protisměru a čelně se srazilo s dalším autem. Do odmrštěného osobáku ale narazilo další auto, které jelo okolo. Nemělo šanci se střetu vyhnout. „Při střetu byly zraněny dvě osoby, které musel do nemocnice transportovat vrtulník,“ řekl Blesk.cz policejní mluvčí Zdeněk Chalupa.

Šílenec, který by za takový »kousek« určitě měl přijít o papíry, z místa nehody ujel. Policisté po něm stále pátrají. Spoušť, kterou na hlavním tahu z Benešova do Prahy zanechal, způsobila dlouhé kolony, které vedou podle informací reportéra Blesk.cz až na dálnici D1.

bizon_pepa ( 3. října 2014 17:33 )

Tak ta Niva je těžce ovladatelná i bez toho, že by jí tam někdo vjel. Do toho ještě ukáčka.

.abcd.abcd. ( 3. října 2014 15:17 )

Jen blázen se směje sám sobě a svým příspěvkům. Ty jsi fakt kretén.

.abcd.abcd. ( 3. října 2014 15:16 )

Opravdu tady všechny pokaždé přesvědčíš jaký jsi debil. Tý woe to je logika myšlení, spíš nemyšlení. Pepek Vyskoč!!!!

andreslawicky ( 3. října 2014 14:10 )

4 pruhy to asi nebylo u nás takové cesty tady ani nemáme jedině že by policie počítala dva pruhy uprostřed a dva jako označení krajnice

andreslawicky ( 3. října 2014 14:08 )

Policie pátrá tak to jistě vypátrá

Zobrazit celou diskusi