Pondělí 6. května 2024
Svátek slaví Radoslav, zítra Stanislav
Oblačno, bouřka 21°C

Česko-slovenský gang znásilňoval a nutil nezletilé dívky k prostituci: Jejich oběti byly i postižené!

Autor: shp - 
20. února 2014
22:06

Nebohé třináctileté a čtrnáctileté dívky nutili bídáci k prostituci. Pokud odmítaly, hrozil jim česko-slovenský gang násilím. Teď ale nad kriminálníky definitivně spadla klec. Britský soud poslal neřády na pět až dvacet let do vězení!

Terorizování nezletilých Angličanek, ale i Češek a Slovenek, z nichž minimálně jedna byla mentálně zaostalá, docházelo během pěti měsíců v roce 2012. Místem hororových událostí se stal Peterborough.

Gang vedl Zdeno Mirga (18) přezdívaný Hubeňour. V jeho zrůdné mysli se zrodil plán na zneužívání nezletilých k prostituci. Právě on nutil postiženou dívku k sexu za peníze. Bral ji dokonce na večírky, kde ji všem nabízel.

Nebohá dívka nevěděla, jak z toho ven. „Povzbuzoval ji, často opravdu velmi důrazně, aby ostatním poskytovala sex,“ řekla prokurátorka Angela Rafferty u soudu. Za peníze, které mu dívka vydělala, si kupoval vodku a marihuanu. U soudu dostal 16 a půl roku odnětí svobody.

Jeho komplic Renato Balog (18) často dívky nucené k prostituci sám znásilňoval. Jedna z obětí u soudu přiznala, že když na ni byl hodný, tak se do něj zamilovala, ale vše se pak otočilo o sto osmdesát stupňů. „Byla jsem velmi zmatená a ztrapněná. Styděla jsem se za věci, které jsem dělala, nechtěla jsem je dělat,“ vypověděla dívka u soudu.

Balog dostal nakonec 12 let za mřížemi. Další z česko-slovenského gangu, teprve sedmnáctiletý Jan Kandráč dostal 5,5 roku vězení. I on se dopouštěl hrozivého znásilňování. „Je to jeden z nejhorších případů sexuálního zneužívání dětí, jaký jsme kdy viděli,“ řekla hlavní prokurátorka pro východní Anglii Grace Ononiwu po procesu.

Gangu napomáhal i Kurd Hassan Abdulla (33), který ve vězení stráví 20 let. Všichni muži byli zapsáni do britského registru sexuálních násilníků. Jediný, kdo vězení unikl, byl čtrnáctiletý chlapec, který měl styk s nezletilou. Ten si pobude půl roku v nápravném středisku pro mladistvé.

Vecer ( 15. června 2018 10:47 )

Presne sami cigán dať ich do baní o chlebe a vode a makať a makať to potrebujú

paila ( 9. dubna 2014 09:58 )

přesně, u nás na ně policie nesmí

paila ( 9. dubna 2014 09:53 )

Zajímavé pokud cigán dělá problémy v zahraničí jo to Čech anebo Slovák, ale jakmile je dělá na našem uzemí, tak je jedině cizinec. Příště laskavě napište Róm narozený případně původně žijící nějakou dobu na území ČR.

keep.smiling ( 22. února 2014 13:18 )

ahoj špendlíčku...dlouho jsem tě neviděla.

keep.smiling ( 22. února 2014 13:13 )

liško bystrouško, Tady píšu o tom, že není slušné přijít na cizí server, náš, český a chovt se zde jako do.by.tek. Pokud bych žila na Slovensku a nějaký Čech by se takto choval, tak by se mně to samozřejmě taky nelíbilo. a že i Češi jsou vulgární, o tom nepochybuju. Jenže já reagovala na konkrétní "příspěvek" do diskuze...

Zobrazit celou diskusi