Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Dům hříchu obviněného faráře: Vodil si sem slečny, tvrdí sousedka

Autor: Tomáš Koníček, Jiří Čada, mokk - 
13. února 2014
05:00

Pavlačový dům v centru Prahy. Právě sem si prý kněz Erik T. (52) vodil dámské návštěvy. O muži, který je obviněn ze znásilnění ženy (37) a dívky (13), to tvrdí sousedka.

Žena, která bydlí hned vedle, Blesku potvrdila, že kněze vídala. „Potkávali jsme se se sousedem na chodbě. Do toho bytu si vodil ženy. Dokonce jsem ho viděla i se dvěma najednou,“ popisovala sousedka.

Podle ní se jednalo vždy o mladší ženy, spíše dívky. „Viděla jsem ho tu se dvěma slečnama. A chodí sem i jedna starší, tak kolem pětatřiceti. Ta tu byla nejvícekrát,“ tvrdí žena.

Z celého případu je šokovaná. „Vůbec jsem netušila, že se tady něco takového odehrává. Celé se mi to zdá jako blbost,“ kroutí hlavou sousedka.
Byt prý patří podnikateli Petrovi Z. Ten ale od všeho dává ruce pryč.

Erotické fotky školačky v mobilu?

V podhradí hradu Svojanova žije matka s dcerou (13), se kterou policisté kněze Erika T. v Praze zadrželi. Kněze pak také obvinili z pohlavního zneužívání této dívky. Policisté v mobilu Erika T. údajně našli její erotické snímky. Farář se údajně hájil tím, že netušil, že když si školačce řekne o hanbaté fotky, že se něčeho dopouští. Matka dívky údajně řekla, že Erik T. školačce nahrazoval chybějícího otce. Ona sama nevěří, že by dceři cokoliv udělal.

Udání mohla být pomsta za dluhy

Blesk získal důležitou informaci, že Erik T. (52) měl znásilněné ženě (37) z Havlíčkova Brodu dlužit stovky tisíc korun. Zdroj zasvěcený do případu tvrdí, že když žena viděla, že peníze z kněze zpět nikdy nedostane, hodila na něho znásilnění. Zneužitá žena k případu mlčí.

„Vídal jsem ho tady, jak se po lese vodil za ruku s jeptiškami,“ potvrdil Blesku kastelán hradu Svojanova Miloš Dempír. „Opravil tady faru a kostel. Možná to myslel dobře, ale zůstaly tady po něm dluhy. Myslím, že lidi ho tu neměli rádi,“ dodal kastelán.

A skutečně! Nikdo v podhradí o Eriku T. nemluvil hezky. Místním stále leží v žaludku údajný penzion pro chudé o dvě vsi dále, který tam z vypůjčených peněz farář stavěl. „Kázal pít vodu a sám chlastal víno,“ utrhl se rozezleně muž s plnovousem. „Víte, co tu po něm zůstalo dluhů, víte, kolik lidí tady udělal nešťastných?“ rozčiloval se muž a vypočítával na prstech ruky, komu farář zůstal dlužen za práci na penzionu.

ruudazvostravy ( 13. února 2014 12:21 )

Prýma,bejby,ale do tý cýrkve se moc nenavážet.Vono bi ti to pak u spovjedi nemuselo klapnout a von pak každey hřých může beyt yako hřebýk do penálu.

ruudazvostravy ( 13. února 2014 12:16 )

Noyo no,f týdle demógracyjy ye uš skrátka možný fšecko.Něgdo sy potrpý na lokální domácý pr.dcački,jyney zas pr.dcá třeba celey nárot,že,slavney vládní zbore?

patyk ( 13. února 2014 12:09 )

fajný nick

hulimihoukolen ( 13. února 2014 11:29 )

7x Tolikrát je v článku co má cca 30 kraťoučkých řádků slovo "údajně", "prý" a možná.

arne127 ( 13. února 2014 11:07 )

Duka je úplně stejnej jak ten farář jenže to vše dělá potajnu a ty svíčkoví báby se můžou z těchto pedofilů podělat já je nemohu ani cítit tu chamraď taky ty vládní černo***níky stejná svoloč

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání