Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

VIDEO: Vilný zvrhlík se v Praze pokusil už o druhé znásilnění!

Policie pátrá po mladíkovi, který se pokusil znásilnit dvě ženy.
Policie pátrá po mladíkovi, který se pokusil znásilnit dvě ženy.  (Autor: Policie ČR)
Autor: lvi - 
11. března 2014
09:19

Už téměř dva měsíce policistům uniká neznámý muž, který obtěžuje ženy v Praze. Na svědomí už má dva pokusy o znásilnění. Policie nyní zveřejnila video se zmíněným násilníkem a žádá veřejnost o pomoc při pátrání.

Zatím dva pokusy o znásilnění se odehrály 20. ledna tohoto roku v Praze 8 - Kobylisích a na začátku února přibližně v téže lokalitě na křižovatce ulic Na Šutce a Pod Přesypem.

„Dosud neznámý pachatel zezadu strhnul na zem mladou ženu a pokusil se ji znásilnit. Ta se však bránila a hlasitě volala o pomoc, což muže odradilo a z místa utekl,“ informovala v pondělí mluvčí policie Hana Jeřábková.

Video Policie pátrá po pachateli pokusu o znásilnění. - Policie ČR
Video se připravuje ...

 

Podle záznamu z bezpečnostních kamer se jednalo asi o pětadvacetiletého muže, který byl oblečený do hnědých kalhot a tmavé bundy s bílými pruhy.

 

Tentýž muž má podle policie na svědomí i zmíněný první incident, když sledoval předem vytipovanou ženu k jejímu domu, kde ji odtáhl od výtahu do mezipatra, a tam ji pod pohrůžkou násilí nutil k sexu. Žena se naštěstí ubránila a násilník utekl.

„Kriminalisté touto cestou žádají širokou veřejnost o poskytnutí jakýchkoliv informací, které povedou ke zjištění totožnosti, pohybu nebo pobytu muže na kamerových záznamech. Oznámení přijme linka 158 nebo policisté na kterékoliv služebně Policie ČR,“ uzavřela mluvčí policie.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání