Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Šílená matka nutila dceru k prostituci! O peníze za klienty ji navíc obírala

Matka prodávala dceru za 3 stovky, soud ji poslal do vězení na 5 let
Matka prodávala dceru za 3 stovky, soud ji poslal do vězení na 5 let  (Autor: Blesk - Jitka Pecharová)
Autor: lvi - 
11. března 2014
12:15

Za donucení tehdy třináctileté dcery k sexu za peníze si žena z Trutnovska odpyká pět let ve vězení. Verdikt, podle kterého se matka dopustila obchodování s lidmi a ohrožování výchovy, definitivně potvrdil Nejvyšší nejvyšší soud.

Matka, jež se v minulosti sama živila prostitucí, vinu od počátku popírá. Také v dovolání zopakovala, že dceru k "prostitučnímu chování" nenaváděla, dcera se prý rozhodovala o své vůli. Navíc žena tvrdila, že soudy ignorovaly důkazní návrhy obhajoby, a porušily tak její práva.

Nejvyšší soud ovšem v procesním postupu Krajského soudu v Hradci Králové a Vrchního soudu v Praze nenašel žádné závady. Soud prvního stupně prý u hlavního líčení srozumitelně a pádně odůvodnil, proč nebude provádět důkazy navrhované obhajobou, například proč si nevyžádá nový znalecký posudek věrohodnosti třináctileté dívky.

300 korun za sex s dcerou

Matka podle pravomocného verdiktu nejprve dopustila, aby se do její domácnosti přistěhoval mladý muž, kterého nezletilá dcera pokládala za svého přítele a který s dívkou sdílel lože. Později dceru opakovaně přesvědčila k sexuálním praktikám se dvěma muži, jimž bylo 54 a 55 let. Dívka od nich pokaždé dostala 300 korun a předávala je matce, která peníze použila pro vlastní potřebu.

Podle matky, která obvinění popírala, měla dívka výchovné problémy - kradla, lhala a ve škole prý obvinila chlapce z pohlavního zneužívání. Soudní znalkyně však dospěla k závěru, že vyprávění dcery v hrubých rysech odpovídá skutečnosti. Po odhalení událostí skončila dívka v ústavu, mužští aktéři případu čelili trestnímu stíhání.

hulimihoukolen ( 11. března 2014 14:52 )

Tak řemeslo má zlaté dno, že.

hulimihoukolen ( 11. března 2014 14:51 )

Tak mezi sebou m*daji uz tak od deseti, takze co.

hogofogo173 ( 11. března 2014 14:05 )

U kámoše v baráku jedna hrozně slušná ženská, povoláním prostitutka, říkala: Až bude holce jedenáct, tak jí to naučím a budeme vydělávat obě.

hulimihoukolen ( 11. března 2014 13:11 )

Nevim jestli je to bestie... ale mela dost sverazny pristup k vychove uz od zacatku, kdyz dovolila by se ji do baraku nastehoval nekdo kdo dcerku pichal.. a pak uz si proste jen rekla, kdyz Te tenhle hobluje zadarmo, proc by to jini nedelali za prachy? Inkaso je potreba platit a jist se musi.

hulimihoukolen ( 11. března 2014 13:09 )

Aby Ti nepraskla zilka, troubeline.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání