Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Matka podřízla ve stanu krk dceři (†19) a hájí se: Pomohla jsem jí, měla deprese!

Autor: Vlaďka Hradská - 
15. dubna 2013
15:07

Podivný případ vraždy dospělé dcery její matkou rozplétá českobudějovický krajský soud. Až 18 let vězení hrozí Marii S. (48) z Prahy, která loni v září prořízla ve stanu dceři Sandře (†19) hrdlo. Vražedkyně soudu tvrdila, že má esoterické schopnosti a dceři tím prokázala službu.

Vraždila nožem na koberce

Žena svou dceru zabila třemi řeznými ranami ve stanu na Šumavě. Prořízla jí hrdlo nožem s odlamovací čepelí, která se používá na koberce. Dívka byla zřejmě v té chvíli bezvládná, protože byla podle pitvy plná silných antidepresiv a hypnotik.

Vražedkyně se pak sama pokusila o sebevraždu a dvakrát se řízla. Policisté ji našli zakrvácenou jen pár hodin poté, co strážce šumavského parku objevil 6. září na louce u obce Borová Lada mrtvolu.

Chtěly se zabít obě

Jak z výpovědi vražedkyně vyplynulo, odjely obě ženy z Prahy na Šumavu umřít. Na jih Čech se vydal poté, co v hlavním městě prodaly byt a věci rozdaly.

„Chtěly jsme spolu odejít z pozemského světa. Já jsem už pak ale v sobě nenalezla sílu,“ řekla soudu žena, která se po hrůzném činu dvakrát řízla. Soudní znalec ale uvedl, že její zranění nebyla vážná a přežila by i bez zásahu lékaře.

Podle ní dceři, která trpěla silnými depresemi, pomohla a teď s ní často mluví. „Když ji teď vidím, tak se směje a je jí dobře, žije v lásce,“ řekla soudu. Podle státního zástupce je žena za smrt dcery zodpovědná. Jak je to s jejím duševním stavem řeknou soudní znalci, které senát vyslechne v pátek.

zasejedna ( 16. dubna 2013 11:04 )

jak dlouho asi bude trvat, než nějaké děcko postřílí své spolužáky?

mnpv ( 16. dubna 2013 05:50 )

Tobě už se to myslím podařilo.

mnpv ( 15. dubna 2013 19:48 )

Ale houby a ne cikánka. Ta by nebydlela ve stanu ale u příbuzných. A nevěděla by co znamená slovo deprese.

londynskypes ( 15. dubna 2013 17:32 )

mene vrazd a vice mista v base pro dalsi zrudy

mafos ( 15. dubna 2013 16:36 )

Kdyby byl trest smrti bylo by mozna mene vrazd

Zobrazit celou diskusi