Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Matka (41) zavraždila tři novorozeňata: Jednoho ze synů dala do mrazáku živého!

Policisté odvádějí Lucynu D. (41) na policejní stanici je obviněna, že zavraždila své tři novorozené syna a ukryla jejich tělíčka do mrazáku.
Policisté odvádějí Lucynu D. (41) na policejní stanici je obviněna, že zavraždila své tři novorozené syna a ukryla jejich tělíčka do mrazáku.  (Autor: EPA)
Autor: psch - 
15. dubna 2013
13:15

Otřesný případ z polského městečka Lubawa, kdy matka Lucyna D. (41) zavraždila své tři novorozené syny a jejich těla vložila do mrazicího boxu, má ještě otřesnější vývoj. Podle policie posledního syna dala do mrazáku živého!

Minulý týden našli policisté po anonymním upozornění tělíčka tří novorozených chlapců v mrazicím boxu v domě 41letých manželů. Podle policejní zprávy porodila Lucyna D. syny v letech 2009, 2010 a 2013.

Posledního novorozence bestie zabila před týdnem. Tělo chlapečka zabalila do igelitu a vložila jej do mrazáku k ostatním tělíčkům. Nejnovější pitevní výsledky ukazují, že ho do mrazáku vložila, když byl ještě na živu!

Tělíčka položila hned vedle potravin

Stejně brutálně, jako posledního chlapce, zavraždila i dva předchozí. Vždy je uškrtila, zabalila do igelitového pytle a tělíčka vložila do mrazáku vedle potravin.

Vyšetřovatelům se přiznala. Na otázku, proč nebohé chlapce uložila vedle potravin jednoduše sdělila, že se s nimi nechtěla loučit.

Na ženu padlo podezření poté, co jeden ze sousedů upozornil na podivné okolnosti jejího těhotenství. Lucyna měla s manželem ještě další čtyři děti ve věku šest až 22 let, o které nyní pečují příbuzní. Zda své synky zavraždila, protože se bála, že už je neuživí, nebo za činy stála nějaká duševní porucha, zatím policie vyšetřuje.

peterwilliams ( 15. dubna 2013 15:11 )

at je tahle bestie nemocna nebo ne ,tak vi co dela ...s.u.k.at o tom vedela ne? tyhle s.vi.ne by mely povesit!

jete ( 15. dubna 2013 14:39 )

...šup s tou sviní do mrazáku...hned poznáte,zda je duševně nemocná.Když bude nemocná,ani si neuvědomí ,co se s ní děje.Pokud není nemocná,pozná,jaké to je a basta.

Zobrazit celou diskusi