Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Fotografie: Nejkrásnější tváře planety

Autor: luc - 
3. května 2009
05:19

Řeka zalitá zapadajícím sluncem, písečná bouře, italské Benátky nebo inaugurace amerického prezidenta Baracka Obamy pohledem z vesmíru. V dubnu před deseti lety začal americký Národní úřad pro letectví a kosmonautiku (NASA) uveřejňovat na svých webových stránkách snímky modré planety.

Do dnešních dní jich představil více než pět tisíc. Kulaté výročí se rozhodl oslavit vyhlášením soutěže o nejkrásnější z nich. Z TOP 50 vybral Nedělní Blesk fotografifie Země, které berou dech...

milo ( 4. května 2009 10:01 )

Blesk si nekupuju, čtu si v něm zadarmo na netu, že si překroutí všechno co pak vydá v tiskové verzi je snad všem nadmíru jasné. Je to bulvár, a bulváru se nedá věřit ani datum vydání.

jonzer ( 3. května 2009 22:30 )

Jistě vám v posledních dnech neuniklo několik článků bulvárního časopisu BLESK, který se snaží zničit špičkového reportéra TV Nova Jiřího Dlabaju a několik jeho kolegů. Pan Dlabaja nedávno na svůj osobní blog umístil video, na kterém se ozývá chrochtání. U něj byl průvodní článek, který vysvětluje jak vše vzniklo. Blesk toto video našel, vše překroutil do nehorázných rozměrů a udělal z něj totální katastrofu. Několik slušných lidí z toho teď bude mít problémy. Pokud nesouhlasíte s tím, co a jak Blesk napsal a chcete proti němu vyjádřit protest, podívejte se na stránky http://chrochro.7x.cz a ukažte, že nejsme národ sucharů, ale národ se smyslem pro humor.

Zobrazit celou diskusi