Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Nevěsta na útěku: Pláchla od tří ženichů, nakonec si vzala svou družičku!

Autor: Ladislav Leimer - 
25. září 2012
09:53

Nevěsta na útěku pláchla už od tří mužů, ale teď do toho konečně praštila! Kerry De’ath (29) snad konečně našla tu pravou lásku, není jí však muž, ale žena. Kerry se totiž nakonec vdala za Sarah Woodford, která jí měla jít původně za družičku.

Kerry z Velké Británie je nefalšovanou nevěstou na útěku. Nejdříve pláchla od svého snoubence Craiga Smithe (32), jen měsíce před tím, než měli odletět na Floridu, kde se měla konat svatba jejich snů, na kterou budoucí ženich šetřil celé roky. Poté to vypadalo, že se usadí se svou další láskou, Davem Futterem (29), se kterým byla dva a půl roku. Když jí ale požádal o ruku, tak utekla. Slibně to vypadalo s Nickem Farmerem (29), pár se sestěhoval k sobě, naplánoval svatbu, zaplatil obřad a dokonce rozeslal pozvánky hostům. Jenže šest týdnů před plánovanou veselkou Kerry vyznala lásku její družička Sarah. Nevěsta tak konečně pochopila, že nehledá „Pana Pravého“, ale „Paní Pravou“.

Vdávala se tam, kde si měla vzít muže

Kerry tak odkopla Nicka, ale pravý důvod mu neřekla, bála, že zraní jeho city. Tajně se nastěhovala k Sarah, která po šesti měsících sebrala odvahu a požádala ji o ruku. K radosti Kerryných přátel se nakonec nevěsta na útěku vdala, a to na místě, kde si původně měla vzít muže!

Vždy jsem zpanikařila a utekla

„Vím, že to zní jako z filmu, ale nemůžete zabránit tomu, do koho se zamilujete,“ prohlásila Kerry. „Vždy jsem si myslela, že mám být s mužem. Předpokládám, že jsem prostě chtěla být normální. Vždy, když jsem se ale usadila s chlapem a on mě požádal o ruku, tak jsem zpanikařila a utekla,“ dodala.

S mužem bych nebyla nikdy šťastná

„Vždy když jsem přemýšlela o manželství, tak jsem si říkala, jestli si dokážu představit zbytek svého života s tímto mužem. Odpověď byla vždy ne, ale nikdy jsem nevěděla proč,“ dodává Kerry. Sarah si tehdy před plánovanou svatbou Nicka a Kerry sedla k nevěstě na postel a pověděla jí: „Neber si ho, miluju tě!“ Nevěsta pak konečně pochopila, že šťastná bude jen s ženou. Od svatby se Sarah se cítí konečně dobře

zelena.karkulka ( 25. září 2012 22:02 )

zelena.karkulka ( 25. září 2012 22:01 )

takže se jmenuje Death? To je vtipný

jahodove_ticho ( 25. září 2012 15:52 )

ta její "mužatka" vypadá lahodně, nevěsty škoda neni, xichtice...

sores ( 25. září 2012 14:10 )

 prostě jsme přírodou zprzněný, a to dokonale!

honza51 ( 25. září 2012 13:22 )

Aby Ti nezaskočilo, hňupe. To je asi tak všechno, co ti k tomu mohu napsat.

Zobrazit celou diskusi