Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Smrt studentky medicíny: Ignorovala příznaky nemoci a vymstilo se jí to!

Sarah měla celý život před sebou. Studentka medicíny doplatila na přecházení nemoci.
Sarah měla celý život před sebou. Studentka medicíny doplatila na přecházení nemoci.  (Autor: Facebook)
Autor: INT, lm - 
4. října 2012
15:29

Sarah Houston (23) z Buckinghamshire ve Velké Británii měla celý život před sebou. Osudným se jí ale stalo ignorování příznaků nemoci. Poté, co se jí udělalo špatně, odmítla zavolat zachránku a tvrdila, že to přejde. A tak paradoxně studentka medicíny doplatila na přecházení nemoci.

Sarah se den před kolapsem svěřila spolubydlícím, že se necítí dobře a má teplotu. Jedna z nich později u výslechu vypověděla, že Sarah se nadměrně potila a těžce dýchala a proto jí poradili, aby si zavolala záchranku. Jenže studentka medicíny příznaky podcenila a několikrát spolubydlícím zopakovala, že se necítí až tak špatně a že to určitě přejde.

Druhý den nemocná studentka zvládla ještě napsat textovku jedné ze svých spolubydlících. O to větší překvapení bylo, když ji našli ležet v půl páté odpoledne bez známek života mezi postelí a skříní. Přes veškerou snahu mohli přivolaní lékaři už jen konstatovat smrt.

Posmrtné ohledání těla neodhalilo příčinu smrti. Koroner David Hinchliff řekl: "Momentálně ještě nemáme v rukou žádné lékařské záznamy. Příčina smrti je neznámá a budeme muset provést další testy, abychom ji určili."

sonasek ( 4. října 2012 18:04 )

Joj, Ty seš magor

frantacizek ( 4. října 2012 16:47 )

podle mě ji zabila ta kauza Koktal,Partyška,Depostelo a její mrkev kontra Ornelka a její mutti.

Zobrazit celou diskusi