Všichni si pamatujeme, jak se sebejistá a ctižádostivá krasavice, jejíž podmanivý hlas s rozsahem tří oktáv dokázal chytnout za srdce snad každého, změnila kvůli drogám v trosku. Ke kokainu přivedl Whitney nejprve její bratr Michael v osmdesátých letech a pak hlavně její osudová láska Bobby Brown (44).

Dcera

Vyhlášený výtržník, několikrát trestaný za alkohol a drogy, ji strhával stále hloub do propasti, ze které už se jen málokdo vyškrábe znovu nahoru. A teď se to samé děje i jejich dceři Bobbi Kristině (19). Ta také holduje drogám, navíc oznámila pobuřující zásnuby s nevlastním bratrem Nickem Gordonem (24).

Manžel?

Nick je »neoficiálně« adoptovaný syn Whitney Houston. Vzala ho k sobě, když mu bylo deset a jeho biologická matka se o něj nedokázala starat. K právoplatnému osvojení už nedošlo. S Bobbi Kristinou vyrůstali jako sourozenci, s přibývajícím věkem se ale jejich vztah měnil. Po smrti Whitney se ještě více sblížili a nedávno veřejně potvrdili, že se milují a svatba je prý na spadnutí.

Spor o peníze

Bobbi Kristina, jediný potomek Whitney Houston, má neomezený přístup k dědictví po matce, jehož hodnota se odhaduje na 400 milionů korun. Její babička Emily Cissy Houston (79) se bojí, že Bobbi peníze utratí za drogy, proto se pokusila zabránit jí v tom soudní cestou.

Navrhla, aby její vnučka dostávala jmění postupně. Po dovršení dvaceti let by šlo o 40 milionů korun, za pět let má dostat 80 milionů a zbytek by vyinkasovala v den svých třicátin. To ještě zhoršilo už tak napjaté vztahy v rodině.

Fotogalerie
6 fotografií