Whitney Houston (†48)

Whitney Houston zemřela 11. února 2012
Autor: Reuters

Legendární zpěvačku Whitney Houston (†48) našli letos v únoru mrvou v koupelně jejího apartmánu, kde se utopila. K její smrti přispěla srdeční choroba a užívání drog.

Whitney se s drogovou závislostí nijak netajila. Užívala kokain a kouřila marihuanu. To se ale podepsalo i na jejím hlasu a měla potíže vyzpívat vysoké tóny.

Těsně před svou smrtí chystala zpěvačka comeback, dokonce se účastnila natáčení snímku Sparkle, který byl letos uveden.

Sage Stallone (†36)

Sage Stallone zemřel v červenci
Autor: Profimedia.cz

Syn slavného herce Sylvestra Stallone nás opustil letos v červenci. Ačkoliv se poměrně dlouho dobu spekulovalo nad tím, že za jeho úmrtím jsou také drogy, losangeleský koroner tuto zprávu vyvrátil. Sage údajně zemřel na infarkt. Smrt Sage zasáhla hlavně jeho otce Sylvestra Stalone, který se zhroutil. Sage se měl navíc letos ženit. 

Michael Clarke Duncan (†54)

Michael Clarke Duncan a jeho nejznámější role ve filmu Zelená míle, kde ztvárnil Johna Coffeyho
Autor: profimedia.cz

Známý obr z filmu Zelená míle prodělal krátce před svou smtí infarkt. Tehdy jej s velkým štěstím zachránila mladá přítelkyně, která neváhala a okamžitě zahájila resuscitaci. Duncan ale bohužel podlehl následkům infarktu a po několika dnech v nemocnici zemřel.

Larry Hagman (†81)

Představitel slavného Džejárá z Dallasu zemřel v listopadu v nemocnici. Na smrtelné posteli měl kolem sebe rodinu a také herecké kolegy. Hagmen měl problémy s alkoholem a v roce 1996 dokonce musel postoupit transplantaci jater.

 

Fotogalerie
12 fotografií