Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Mrazivé video šéfa parlamentu Kollára: Vytrhli mě hrobníkovi z lopaty. A co „kamarádka“?

Video se připravuje ...
Autor: mav - 
5. listopadu 2020
16:20

Není na něj pěkný pohled, se speciální fixací hlavy vypadá předseda slovenské Národní rady Boris Kollár (55) jako z hororu. „Měl jsem spoustu času vymyslet si nějaký přikrášlený příběh, který by šel dobře prezentovat,“ říká Kollár ještě z nemocnice k autonehodě, z níž vyvázl s četnými zraněními v sobotu 24. října. Boural spolu se sexy přítelkyní Miroslavou Fabušovou. Přitom na Slovensku platil kvůli covid-19 zákaz vycházení. „Ale postavím se k tomu,“ pronesl na videu, které natočil na nemocničním lůžku.

„Chci velmi poděkovat svým dvěma bodyguardům - svému šoférovi i osobnímu strážci, kteří byli rovněž účastníky dopravní nehody. Navzdory tomu, že byli zranění, mi okamžitě poskytli první pomoc,“ začal Kollár svou nahrávku a pokračoval poděkováním zdravotníkům.

Napřed ho dovezli do Nemocnice svatého Michala v centru hlavního města. „Diagnostikovali mi kopec věcí, a tak konzilium okamžitě rozhodlo, že musím na vyšetření k panu doktorovi Vulvovi do Petržalky. Tam mi udělal první zákrok, to byla cévní záležitost, pak jsem byl převezen na Kramáře k panu profesoru Šimkovi na traumatologii. Pan profesor mě dal takto do kupy,“ ukázal Kollár na konstrukci, jež mu fixuje hlavu a krční páteř. „Skutečně mě vytrhli hrobníkovi z lopaty, a to tak, že se snad budu moci co nejdřív vrátit do života,“ poděkoval lékařům a veškerému personálu.

Následně se vyjádřil i k samotné nehodě. „Uběhlo nějakých deset, jedenáct dní. Měl jsem velkou spoustu času, abych si mohl vymyslet nějaký přikrášlený příběh. Ale takový nejsem. Ať to vypadá jakkoliv, postavím se a řeknu, jak to bylo, proč jsem vůbec byl v autě, když byl zákaz vycházení,“ řekl.

„Platí nějaké výjimky, jedna z nich je, že se můžete starat o svěřenou blízkou osobu. Měl jsem doma malého syna Artura, po víkendu ode mě měl jít do školy, tak jsem mu k jeho mámě jel pro školní tašku a věci. Jeho mámě jsem zase donesl jídlo, a na to platí výjimka pro každého občana,“ vypočetl.

Na zpáteční cestě zavolal „kamarádce“ bydlící poblíž, jestli nechce přiblížit do města. „Vezmu ji do lékárny, ona se pak vrátí taxíkem, abyste tomu rozuměli. Tak jsem ji prostě nabral a cestou jsme měli havárii. Dál už všichni všechno vědí. Jeli jsme normálně na zelenou, vjeli nám do cesty. Nebyli jsme vinni. A já jsem dopadl tak, jak jsem dopadl. Hrobníkovi z lopaty jsem utekl ne jednou, ale možná i třikrát. Takže jsem vděčný tomu nahoře, že mě tu ještě chvíli nechal.“

Jen za první den vidělo Kollárovo video přes 340 tisíc lidí a lajkovalo nebo jiným smajlíkem ho komentovalo na 12 tisíc uživatelů facebooku. Jak řekl, v nemocnici byl vděčný za přání brzkého uzdravení, četl si ale i četné kritiky a „hejty“.

Kráska Miroslava: Mám sedm zlomených žeber i klíční kost

Kollárova přítelkyně, modelka a účastnice soutěže Miss Universe roku 2001 Miroslava Fabušová (37) se pro TV Markíza vyjádřila už před týdnem: „Jsem na JIPce, mám sedm zlomených žeber, krční obratel a klíční kost a špatně se mi dýchá,“ popsala svůj stav a přiznala, že neměla zapnutý bezpečnostní pás. Rovněž uvedla, že potřebovala do města do lékárny, neboť ta u jejího bydliště daný lék neměla.

Předseda parlamentu a strany Jsme rodina je vyhlášeným donchuánem, přiznává se k jedenácti dětem s deseti ženami. Chodil i s dalšími sexbombami, třeba s českou herečkou Kateřinou Brožovou nebo moderátorkou erotického Peříčka Zuzanou Belohorcovou.

valachia ( 5. listopadu 2020 19:09 )

No jo, no. Co k tomu říct. K tomu radši ani nic neříkat.

jajas ( 5. listopadu 2020 16:31 )

Twl. kamarádku prý vezl do lékárny....ach jo......

Zobrazit celou diskusi