Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Bývalá miss Mirka o nehodě s předsedou parlamentu: Řekla, kam jeli! Kollár mlčí

Autor: jel - 
28. října 2020
14:26

Předseda slovenského parlamentu Boris Kollár (55) měl v sobotu v noci vážnou dopravní nehodu, po níž skončil v nemocnici. Celou zemi však překvapilo, že během nehody s ním byla v autě také sedmatřicetiletá stylistka a bývalá miss Miroslava Fabušová. V zemi totiž už tou dobou platil zákaz vycházení. Všichni se tedy ptají, kam dvojice večer jela a proč byla žena ve služebním autě politika. Fabušová nyní o nehodě promluvila.

Kollár při nehodě utrpěl zlomeninu druhého krčního obratle a skončil v nemocnici, po dvou dnech hospitalizace se ho lékaři rozhodli operovat. Podle informací TV Markíza trvala operace asi hodinu a nyní je předseda parlamentu již stabilizován a při vědomí. Zotavovat se však prý bude několik týdnů.

S vážnými zraněními skončila v péči lékařů také kráska Fabušová, pro televizi přiznala, že při nehodě neměla zapnuté pásy. Též prozradila, jak na tom je v současné době. „Jsem na JIPce, mám sedm zlomených žeber, krční obratel a klíční kost a špatně se mi dýchá,“ popsala pro Markízu svůj stav. V autě byla údajně proto, že ji Kollár vezl do lékárny.

„V Lužné v lékárně neměli to, co potřebuji k léčbě tetanie, tak mě vzal do lékárny do Bratislavy. Tam už jsme nedojeli a skončili na JIP,“ vysvětlila Fabušová, z jakého důvodu se prý nacházela s politikem ve služebním voze. Dodala, že šlo pouze o ojedinělý případ.

Kollár se pro ni údajně zastavil, když se vracel od svého syna, na Slovensku se však výjimka na návštěvy vztahuje pouze na případy, kdy je osoba na tuto návštěvu odkázána. Politik se zatím k celému incidentu nevyjádřil. Mnoho ústavních činitelů už však veřejně řeklo, že po něm bude požadováno vysvětlení. Případem se dále zabývá policie.

y1xcvbnm ( 28. října 2020 20:28 )

to je ostuda a to je ten co měl jakoby titul ??

y1xcvbnm ( 28. října 2020 20:14 )

jé, to je pěkné vysvětlení , že zrovna to tak vyšlo a do Bratislavy. Je to nějaká štětice , vypadá tak , všude je to stejné , staří chlapi ve funkci a k tomu tyhle štětiny.

blamal ( 28. října 2020 17:15 )

To je peklo. Cobol vozi v aute stetky, cechacek jde planovat do hospody, ktera ma bejt zavrena, jak si namastit konto z eraru a rozdelit pasaliky, a vsichni lzou, lzou, lzou a mysli si, ze jsou lidi uplne blbi. Defenestrace by to spravila a ti po nich uz by se aspon trochu bali. Smejdi.

mckartny ( 28. října 2020 16:59 )

Jeli se modlit za nemocné a rozdávat charitativní dary

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání