Čtvrtek 2. května 2024
Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej
Polojasno 22°C

Obrovský smutek jičínských hasičů: Zemřel jejich dlouholetý kolega Petr (†55)

Obrovský smutek jičínských hasičů: Zemřel jejich dlouholetý kolega Petr (†55)
Obrovský smutek jičínských hasičů: Zemřel jejich dlouholetý kolega Petr (†55)  (Autor: HZS Královéhradeckého kraje)
Autor: jel - 
14. dubna 2023
14:19

Smutná zpráva zasáhla hasiče z Královéhradeckého kraje. Ve středu 12. dubna zemřel ve věku pětapadesáti let jejich dlouholetý kolega Petr H. U sboru byl 34 let.

Petr H. pracoval u jičínského hasičského sboru jako technik strojní služby dlouhé roky. „Letos 1. dubna to bylo 34 let, kdy poprvé nastoupil do služby,“ uvedli hasiči na sociální síti. Doplnili, že kolega zemřel po vážné nemoci.

„V naší profesi jsme zvyklí každý den někomu pomáhat a není jednoduché smířit se s tím, že našemu kamarádovi a kolegovi Petrovi už nikdo pomoci nedokázal,“ dodali a vyjádřili upřímnou soustrast rodině i blízkým.

K vyjádření soustrasti se připojilo i mnoho lidí v komentářích a mnoho z nich také zavzpomínalo na zesnulého Petra. „Děkuju, že jsem tě mohl poznat jako kolegu a kamaráda. A za to, že jsi nás naučil něco z té hasičské techniky. Odpočívej v pokoji, kamaráde,“ napsal například Jirka.

Poslední rozloučení s hasičem proběhne příští středu ve smuteční síni v Lomnici nad Popelkou.

Video  Minuta ticha za dobrovolného hasiče Honzu  - HZS Ústeckého kraje
Video se připravuje ...

Uživatel_5636595 ( 14. dubna 2023 14:46 )

Smiřme se s faktem, že jakmile je to HASIČ, HEREC, ZPĚVÁK - bude vždy " Obrovský smutek", jakmile je to jenom Matka, Vědec, Agronom, nebo Dělník ve výrobě - je to bulváru zcela jedno. Hrůza dnešní doby.

Zobrazit celou diskusi