Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Mladík utekl s matkou své přítelkyně: Ta mu přitom jen pár dní předtím porodila dceru

Autor: ran - 
19. února 2021
10:28

Dvojice Jess (24) a Ryan (29) se nastěhovala k matce dívky do domu v hrabství Gloucestershire, aby si mohli všichni navzájem pomáhat. Když Jess přijali do nemocnice ve vysokém stupni těhotenství, netušila dívka, co se doma semele. Po návratu zjistila, že přítel má vztah s její vlastní matkou.

Ryan Shelton se během pobytu přítelkyně v porodnici dal - beze studu a za jejími zády - dohromady s matkou nešťastné dívky. Utekl s tchyní jen pár dní po narození svého druhého potomka. První dítě, dvouletou holčičku, má také s Jess Aldridgeovou. 

Georgina (44) s Ryanem začala flirtovat už pár týdnů poté, co se k ní a jejímu manželovi Ericovi mladý pár nastěhoval. Jejich chování, které trvalo několik měsíců, nakonec Jess upozornilo, že se něco děje. Ti dva se spolu smáli do pozdních hodin v kuchyni a připíjeli si likéry. Jess je jednou konfrontovala, ale popřeli, že by se mezi nimi dělo něco nepřípadného. Pak přišel plánovaný porod. 

Děťátko bylo zdravé, příchod nového života se vydařil. Ryan však svého novorozence viděl jen pár minut po porodu a deset minut další den. Stále ještě popíral, že by se cokoli dělo.

Po dvou dnech ale šel konečně novopečený páreček s pravdou ven. Nato se oba sebrali a odjeli na novou adresu 50 kilometrů daleko. Svůj vztah potvrdili i na svých profilech na sociálních sítích. 

„Je to zrada nejvyššího kalibru. Očekáváš, že babička se zamiluje do svého vnuka, ne do jeho otce,“ řekla deníku Sun šokovaná Jess. „Neovlivním, do koho se zamiluju,“ odpověděla dceři podle deníku Daily Mail matka. Že jí místo pomáhání, jak bylo plánováno, ničí život, nekomentovala.

Jess přišla o tříletý vztah a otce svých dvou dětí tak, jak by si to v nejhorším snu nedokázala představit. Musela se vrátit z bývalého rodinného hnízdečka naplněného láskou do podnájmu, kde bydlela s Ryanem předcházející roky. Matka ohlásila rozvod se svým manželem.

 

gynekolog ( 23. února 2021 14:43 )

On je zvrácený prase, matka jeho přítelkyně nechutná ***. Toť celé a nic co by nebylo v současných sexuálních móresech neobvyklé.

Zobrazit celou diskusi