Sobota 4. května 2024
Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie
Oblačno 21°C

Po zoufalé mámě chtěli na letišti směšný poplatek: Laskavý mladík předvedl dojemné gesto

Po zoufalé mámě chtěli na letišti směšný poplatek: Laskavý mladík ho zaplatil za ni
Po zoufalé mámě chtěli na letišti směšný poplatek: Laskavý mladík ho zaplatil za ni  (Autor: Twitter)
Autor: jel - 
25. října 2020
15:50

Video, které vrací víru v lidskou solidaritu, se objevilo minulý týden na sociálních sítích. Je na něm zachycena maminka tří dětí, po níž chce personál letiště poplatek navíc za nadrozměrné zavazadlo. Z toho je žena zjevně zcela zoufalá. Pak se však objeví nečekaný zachránce.

Video bylo natočeno při odbavování do letadla, jednalo se o let z Ibizy do Londýna. Personál považoval příruční zavazadlo maminky za příliš velké a požadoval po ní poplatek ve výši v přepočtu 1500 korun. Ženu to zřejmě velmi překvapilo a zoufale se chytila za hlavu a začala panikařit a do toho se snažila uhlídat své dvě pobíhající děti.

V tom se však objevil neznámý zachránce, který se rozhodl mámě pomoci. „To je v pořádku, to je v pořádku,“ snažil se ji uklidnit mladík. Žena však zabořila ruce do dlaní a rozplakala se. „Zaplatím to za vás,“ řekl jí hrdina a ihned šel k přepážce a podal personálu platební kartu. Při placení se ještě zeptal, zda společnost změnila v poslední době povolené rozměry palubních zavazadel. Poté video končí.

„Tento hrdina zaplatil směšný příplatek za nadrozměrné zavazadlo za vystresovanou matku, která cestovala se třemi dětmi,“ napsal člověk, který video sdílel a dodal, že let byl téměř poloprázdný, takže by zavazadlo nejspíš nijak nevadilo. Mladík na sociální síti ihned získal spoustu pochval a video viděly tisíce uživatelů.

y1xcvbnm ( 29. října 2020 18:59 )

nepřipadá mi 1500 Kč tak směšný poplatek.

kralovna-vsech-mori ( 25. října 2020 19:54 )

Hele Kroutil, mít tě doma tak seš bez vtáka i s gulema.

kralovna-vsech-mori ( 25. října 2020 19:53 )

Jděte už do prčic s těmahle existencema.

frantacizek ( 25. října 2020 17:52 )

pak jsem teda ještě v Košicích dal bezdomovci 1000Kč kdysi, ale to jsem si popletl kapsy, chtěl jsem sáhnout do té, kde jsem měl 200 a pak už mi to přišlo blbé a bylo mi ho líto, byl to starší pán, byl střízlivý a říkal, že má rád Čechy

frantacizek ( 25. října 2020 17:50 )

byl jsem hned v řadě za ní

Zobrazit celou diskusi