Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Australané opět trpí nedostatkem toaletního papíru: Majitel sporťáku pobouřil obřími zásobami

Autor: jel - 
14. července 2020
06:15

V Austrálii opět vypukla panika. Lidé se bojí další vlny koronaviru, a proto opět nakupují obrovské zásoby trvanlivých potravin i toaletního papíru. Někteří jsou tak skutečně dobře zásobení a patří mezi ně i majitel luxusního auta, který sklidil na internetu pořádnou kritiku.

Na sociální síti Reddit se objevila fotka, kterou se podařilo zachytit náhodnému kolemjdoucímu, zrovna když majitel drahého mercedesu vjížděl do garáže. Na snímku je totiž vidět obrovské množství toaletního papíru, které pokrývá téměř celou stěnu garáže a je možné, že se další balení nacházejí také za autem.

„Nebuďte jako tenhle...,“ napsal k v příspěvku autor fotografie a připojil sprosté označení. Fotka ihned vzbudila obrovskou lavinu emocí, za pouhý jeden ten se u ní objevilo neuvěřitelných 1400 komentářů. „Nezapomeňte na zavařovačky s nakládaným čímkoliv,“ napsal jeden z uživatelů. Někteří další se přidávají s urážkami a jiní si naopak myslí, že zásoba toaletního papíru se vždy hodí a to nejenom během koronavirové krize. 

„Jednou za rok si koupím obrovskou zásobu toaletního papíru na Amazonu, prostě protože jsem fakt líný,“ ozval se jeden z uživatelů. „Nechci platit plnou cenu, takže taky nakupuji takovéhle zásoby, když je cokoliv ve slevě,“ přidal se jiný člověk.

V Austrálii nedávno vypukla další vlna paniky, kdy lidé stejně jako v březnu nakupovali obrovské zásoby z obav z další koronavirové krize. Některé obchody v zemi dokonce omezily nákup toaletního papíru na jedno balení na osobu.

XLADI ( 14. července 2020 09:39 )

To ten toaleťák snad žerou ne? Vždyť mě stačí jedno balení na půl roku. Tohle bych měl na kolik let. Dobře má asi rodinu ale i tak je to zásoba přinejmenším na rok.

pfoto1 ( 14. července 2020 06:54 )

Až zas bude mít někdo plná ústa řečí, jak za socialismu nebyl toaleťák a trh vše zvládne...

Martin Lapáček ( 14. července 2020 06:23 )

Tak teď se z toho řidič Mercedesu může klidně posrat....

Zobrazit celou diskusi