Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Zeman jel s člunem brázdit rybník. Podívejte se, co prezident ukázal fanynkám

Video se připravuje ...
Autor: simao - 
7. července 2017
15:15

Dal odpočinout unaveným nohám a ulehl do oblíbeného žlutého nafukovacího člunu. Pádly pak pozvolna korigoval směr své plavby. Prezident Miloš Zeman (72) využil letního červencového počasí a státní svátek vzpomínající na Mistra Jana Husa oslavil po svém. Na hladině novoveselského rybníku. Vy se teď můžete podívat na fotky a video přímo z „akce“, kde nechybí ani prezidentova odhalená hruď.

Prezidentovi pomáhali k rybníku členové jeho ochranky, jeho „jachta“, jak nafukovacímu člunu s oblibou říká, přece jen něco váží.

Pádla místo vycházkových holí

Již tradičně se Miloš Zeman vydal během dovolené, kterou tráví v Novém Veselí, na vodní hladinu. V teplém letním počasí opět jen ve volném tričku s límečkem a plavkách, opíraje se při chůzi nikoli o obvyklou hůlku, ale tentokrát o dvě pádla.

Na nohách, které hlavu státu přece jen svým stavem trochu trápí – trpí polyfunkční neuropatií – boty do vody, jedna noha obvázaná. Přesto dobře naladěn vyšel „kapitán Zeman“ v doprovodu čtyř bodyguardů ke břehu.

A o chvíli později již relaxoval tak, jak on rád. Vysočinu volí Zeman pravidelně, nyní na ni vyrazil nejen jako současný prezident, ale i jako prezidentský kandidát, který by rád dosáhl zvolení i pro druhé funkční období.

Miloš Zeman na plavbě v roce 2017. Opaloval se nahoře bez... Miloš Zeman na plavbě v roce 2017. Opaloval se nahoře bez... | TV Nova

Fanynky mávaly Zemanovi ze břehu

Zeman přitom svou projížďku stihl předtím, než na Česko mají udeřit dle meteorologů bouřky a přívalové deště. Zemanova projížďka opět přilákala pozornost novinářů, ale i dalších. Z břehu na prezidenta mávala skupinka slečen, uvedl web iDnes.cz.

Zeman volal, že zdraví přítomné novináře. „My nejsme novináři, my jsme fanoušci,“ zareagovaly dívky, což prezident glosoval slovy, že fanoušky zdraví ještě víc než novináře.

Během plavby šlo pak i samotné tričko dolů a prezident se rozhodl nachytat trochu bronzu. Opodál to taktéž již tradičně sledoval z dalšího člunu jeho doprovod.

VIDEO: Zeman vyráží na člun pravidelně, tahle plavba je z roku 2015

Video  Prezident Zeman na rybníku v roce 2015  - Jiří Čada, Daniela Pilařová
Video se připravuje ...

aIIahakbar ( 8. července 2017 15:12 )

Autisto zdenkku, nelez už na to slunce!

marais ( 8. července 2017 13:30 )

A proč nemá čepici v tomhle horku ?

lunatic ( 8. července 2017 04:56 )

Kdyby byla v tom člunu,na všech čtyřech přikrčená i paní Merkelová,vůbec by mě to nepřekvapilo

lunatic ( 8. července 2017 04:49 )

Má obdivuhodnou muskulaturu ;jen by měl dávat větší pozor na anabolické steroidy

anka ( 8. července 2017 03:08 )

pravda nenakradl, za to nechal nakrast vsem svym kamaradum....

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa