Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Slovenská trenérka Dajana zemřela ve vaně: Krátce po dceři zemřel i otec, utopil se při rybaření

Autor: hpe, fik - 
4. února 2024
05:00

O náhlé smrti fitness influencerky Dajany D. ze Slovenska Blesk informoval  začátkem srpna minulého roku. Bezvládné tělo mladé trenérky našla matka s babičkou ve vaně poté, co se jim dcera dva dny vůbec neozvala. Půl roku po tragédii rodinu zasáhla další rána. Otec Dajany, Mário, zemřel při rybaření.

O smutném osudu mladičké Slovenky tehdy informovali její nejbližší. „Naše srdce naplnila nepopsatelná bolest, když nám 10. srpna odešla naše nejmilovanější dcera, vnučka, přítelkyně, sestřenice, neteř a kamarádka,“ zoufali si.

Internet poté zaplavily kondolence a zděšené reakce. Žena se živila jako osobní trenérka, influencerka, poradkyně pro výživu a účastnila se také fitness soutěží. S tímto sportem začala už v šestnácti letech. 

Podle maminky Ivony se tehdy dcera chystala za přítelem do Holandska. Na setkání se velmi těšila. Zničehonic se ale přestala své rodině ozývat. „Nezvedala telefon. Myslela jsem si, že toho má moc, že ​​nestíhá a zavolá. Ona však nevolala, ale neřešili jsme to, neboť vím, že občas se stalo, že den nezavolala,“ popsala Ivona pro Nový Čas

Když Dajana nezvedala telefon ani další den, matku i babičku zachvátila panika a rozhodly se do bytu sportovkyně společně vydat. „Otevřela jsem dveře a křičela na Dajanku, kde je. Když jsme přišly s mojí mámou do koupelny, byl to strašný pohled. Nikdy na to nezapomenu. Dajanka ležela nehybně ve vaně,“ uvedla zdrcená maminka.

Nikdo však rodinu nedokázal připravit na to, co následovalo ani ne půl roku po smrti mladé trenérky. Po několika měsících od úmrtí milované Dajanky zveřejnila v neděli 21. ledna stránka Djembe Picnic, která se zaměřuje na bubnování, workshopy a tanec, zprávu o smrti tatínka tragicky zesnulé trenérky Mária.

 „Dnes ráno jsme se dozvěděli smutnou zprávu, že nás navždy opustil člověk, který se velmi podílel na organizaci začátku Djembe Picnicu. Děkujeme ti za každou veselou chvíli, a že byly pořádně veselé. Děkujeme ti za úžasné zážitky, na které nikdy nezapomeneme. Jsme velmi rádi, že jsme tě stihli ještě naposledy vidět."

Podle dostupných informací měl muzikant možná zemřít velmi podobným způsobem jako jeho dcera. Údajně se totiž utopil při rybaření, které bylo jeho velkým koníčkem. 

Marie Bursikova ( 4. února 2024 19:12 )

Velká podobá s Bartosem

money ( 4. února 2024 15:36 )

👍 zdílím názor

Uživatel_5764327 ( 4. února 2024 15:23 )

CHTEL BYCH TE VIDET KDYBY JSI DENNNE ŠŇUPAL FET

Uživatel_5764327 ( 4. února 2024 15:23 )

DRIV SE TETOVALI JEN VEZNI.
DNES JEN PRIMITIVOVE NA SVOBODE

money ( 4. února 2024 14:32 )

Divnolidi .... a ona? jak se mohla nechat takto znetvořit ?!!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání