Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Tomáš měl mámu přivázat k topení a umlátit kladivem: Posun ve vyšetřování brutální vraždy

Autor: štt - 
20. ledna 2024
14:25

V prosinci loňského roku v Rimavské Sobotě došlo k brutální vraždě. Třicetiletý Tomáš měl svou matku přivázat k topení a ubít ji kladivem. Obviněný zatím odmítá vypovídat. Mezitím byly zveřejněny závěry soudem nařízené pitvy.

Obyvatele panelového sídliště se stále vzpamatovávají z tragického úmrtí své sousedky Věry. K vraždě mělo dojít v úterý 8. prosince. Dle policie se v bytě měl po mordu nacházet syn zemřelé. Muž nyní čelí závažnému obvinění z vraždy. V případě prokázání viny mu hrozí až 25 let za mřížemi.

Sousedé jsou o jeho vinně přesvědčeni. Od začátku tvrdí, že Tomáš svou nebohou matku přivázal k radiátoru a ubil ji kladivem. Již v minulosti policie potvrdila, že starší žena utrpěla více než 30 úderů tupým předmětem v oblasti obličeje.

Nyní jsou známy i výsledky pitvy. Policejní mluvčí Petra Kováčiková reportérům z vobraze.sk sdělila, že žena zemřela na otok mozku.

Díky sousedským výpovědím je známo, že Tomáš pracoval v místní kavárně. Již v minulosti měl stanout před soudem. Po zadržení byl podroben vyšetření na přítomnost omamných a psychotropních látek v těle. Tyto, ale i mnohé další informace policie zatím odmítá zveřejnit.

Video  Insta Crime Podcast: Krutá smrt Lukáše (†22). Výrobci drog ho prý pověsili na jeřáb  - pdc, icp, Kristl
Video se připravuje ...

obcan cesko ( 21. ledna 2024 14:41 )

Utratit!!!

verka1 ( 21. ledna 2024 13:20 )

Agresivní vrah, zabít vlastní maminku 🤮🤮
Kvůli asi penězům.
Doživotí.

MADONNA ( 21. ledna 2024 10:15 )

Obnovit trest smrti!!!

elopapx ( 20. ledna 2024 17:50 )

👍 👍

Michelin ( 20. ledna 2024 17:15 )

Jedině špagát , jiná možnost není ... 👎🥷

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání