Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Náhlá smrt trenérky Dajany (†28): Maminka našla její bezvládné tělo ve vaně!

Autor: fik - 
18. srpna 2023
19:23

Začátkem srpna náhle zemřela mladá trenérka Dajana ze Slovenska. Její bezvládné tělo našla maminka ve vaně, když se jí dcera už dva dny neozvala. Příčina smrti je zatím stále nejasné. Existuje mnoho teorií o tom, co se sportovkyni stalo. 

Zprávu o úmrtí zveřejnili blízcí sympatické Slovenky. „Naše srdce naplnila nepopsatelná bolest, když nám 10. srpna odešla naše nejmilovanější dcera, vnučka, přítelkyně, sestřenice, neteř a kamarádka,“ zoufali si. Internet poté zaplavily kondolence a zděšené reakce. Poslední rozloučení proběhlo v úterý 15. srpna. 

Dajana se živila jako osobní trenérka, influencerka, poradkyně pro výživu a účastnila se také fitness soutěží. Se sportem začala už v šestnácti letech. Lidé v jejím okolí ji popisují jako milou dívku, která se nebála pomoci jiným. 

Maminka Ivona pro deník Nový Čas popsala, že se dceři snažila dovolat celou středu, avšak neúspěšně. Ničeho se nebála, protože se často stávalo, že dívka byla zaneprázdněná a rodičům zavolala později. Když se však neozvala ani ve čtvrtek, Ivonu zachvátila panika. 

Matka s babičkou se tedy do bytu sportovkyně společně vydaly. „Otevřela jsem dveře a křičela na Dajanku, kde je. Když jsme přišly s mojí mámou do koupelny, byl to strašný pohled. Nikdy na to nezapomenu. Dajanka ležela nehybně ve vaně,“ vypráví zdrcená Ivona. 

Příčina smrti zatím stále není jasná. Influencerka náhle a nečekaně zemřela ve vaně. Záchranář Vilém Dobiáš uvedl několik možností, co se mohlo stát: „Mohla dostat například epileptický záchvat, nebo mohla mít poruchu v rámci srdečního systému, srdce se tedy může zastavit. Mohla by to být ještě embolie po nějakém zranění. Pokud měla někde v cévě krevní sraženinu, mohla se odtrhnout.“ 

Video  Hledaného muže z Karlovarského kraje zadržela policie v Koreji a vydala ho do ČR.  - Policie ČR
Video se připravuje ...

 

trintin ( 18. srpna 2023 20:38 )

...zatím stále nejasné?? Natáhla si do vany prodlužovačku a holila si nohy?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání